Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
bence birde burdan site almasini denesenin daha iyi tez acilan bi site tabiki sizler ustasiniz ama buda benim fikrim size bi msn üzerinden 1000 tane site açabilirsiniz ( http://www.blogspot.com/ )
Kranalıkdüş emegine saglık çalışmaların çok güzel ancak benim bi sorunum oluştu vede size yane işi bilene sormak istedim..
sorunum sizin yapmış oldugunuz vede benimde radyomda kullandıgım index 1 ay felan sonra ortalamma 15 20 gün diyebilirim index teki tüm resimler kayboldu vede yerlerinde kurbaga resimi imajshack bişiyler yazıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim bana yardımcı olursanız çok memnun olurum ..Çalışmalarınızda başarılar dilerim.hoşcakalın İNCİLLERFM
şimdilik önere bilecegim son indexlerden indirip kullanman images url sitesi çöktü yeni yeni düzeliyor eski indexleri kullanabilmeniz için biraz sabır lazım hata siteden oluştu ama kusurumuza bakmayın ..
ayrıca bu güzel yorum için tsk ederim..