Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Tüm mesaj yada yorum yazan ellere sağlık
Evet usta bu temamda kabartma efektine çok çalıştım.Duvar görünümü ve kabartma yazıyaydı emeğim.Emeğimi görmüşsün tşkkrler
Nisa modum hoşgeldinizi bir kaçkez değiştirdim.Aslında daha küçük olacaktı o an böyle kalmış demekki.Haklısınız,tşkkrler
Asi modum hazır brush harici pek kullanmıyorum kendi kendime uğraşıyorum.Bazen bir temada resimle çok oynuyorum,bazen buton,bazen arka plan bazende brush.Henüz hepsi bir aradayı sanırım başaramadım.Bazen sıkıntı basıyor,bazen heyecan yeter deyip ekliyorum.Zamanla inşallah,yorumunuza tşkkrler
Melye evet temayı teller arkasındaki hasreti düşünerek hazırladım.Hapis yada askerlik gibi.Bu yüzden duvar görünümü ve süslemeden kabartma yazı düşündüm.Malum böyle bir konuda süsleme yapamazdım.Butonlara bayada emek verdim,uğraştım.Görmüşsün sağol,Tşkkrler
indiren arkadaşlarım gülegüle,hasretsiz,özgür günlerde kullansınlar inşallah...
TEŞEKKÜRLER,
SVG*SYG
Yazabilmene ne kadar sevindim bilemezsin
"Alışmak sevmekten daha zor geliyor"diye bir şarkı vardır hani.İşte Cananım ben seni hem sevmişim, hemde alışmışım.
Hep burda ol olurmu güzel insan.Senin noktan bile yeter tabiki seni tanıyabilenlere.Tşkkrler can tşkkrlerrr...