Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
adam Bir ezik Radyosunu Caldim Deli Gibi Bana YAlvardigi Günleri Unutmazsin Bu adami Burda Barındırmaya devam ettikce Ben Paylaşım YAPMayacam ARTık BıkdıkGEREGİ YAPILMASI ICIN DIER ARKADAŞLARIMIZINDA BU KONUDA YARDIMCI OLMALARINI ISTIYORUZ SAYGILAR YÖNETİM
DjMaHurGözLüm benle niye ugrasyorsun sana sorarrim üzümü yemegi bilmeyen bagciyi dövermis diye bir laf vardir sen DjMaHurGözLüm bagciyi dövüryorsun üzümü benim olsun istiyorsun ugrasma arkadasim benle lütfen delikurt bir sen 2ki BENCE tek dertdiniz benmi edit benle okey oymaga cok ösür dilerim arkadas sizden herkez isini yapsin derim saygilar
http://dilekfmfm.fm.tc/
This post has been edited 1 times, last edit by "****ONUR*****" (Nov 3rd 2010, 10:26pm)
BİZİM EMEK HIRSIZLARIYLA İŞİMİZ OLMAZ AMA SENİ YALVARTACAGİM ZAMAN OZAMAN BENIM KIM OLDUGUMU ANLAYACAKSIN SANAL HIRSIZLIKLARINA DEVAM BAK BAKALIM KIM PISMAN OLCAK SANA ÜZÜMÜN SAPINIDA KENDISINIDE GÖSTERECEM
paylaşım güzeldir arkadaşlar ama emek çalmak hiçte hoş değil lütfen sadece size ait olan emekleri paylaşınız tasarım çalmak çok kolay 5 saniyemi almaz lütfen yapmayalım bunu lütfen emeğe saygı duyalım duymayanlarda uyaalım saygılar
reklam ve ilan başlığımız var siz sitede yeni bir üye değilsiniz
birdaha başlıklara reklam linkinizi bırakmayınız
aynı başlıkta 3 reklam linkinizi editledim
birdaha editlemem