Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Kadinlar asker olursa ? :))) cok komik yaaa :)))
eheheh
benim bedenimde kiyafet vardir demi ?
pembe olsun lütfen :hehe:
pembe çok kirkenir irem mor olsun sexsi görünür ve kir göstermez egitim yapcan terlicen cimlere sınav cekcen yaaaa mor olsun yada bordo
abla bari siyah olsun zayif gösterir :hehe:
yok kıız delimisin siyahta cok gösterir kiri tüü bu önemli bir konu ne giysekki irem bizim bunu cözmemiz lazim
melikenalan, ben en iyisi gene pembe giyineyim
bende yavruagzı giyerim cam göbegi yesil ayakkabi giyerim altına hardal rengidecanta haftanın rüküs askeri secerler beni, hii birde kırmızı oje ve ruj unutmuyalım.
:lachab:
ben vazgectim gel sende vazgec yoksa kimse askere gitmek istemez biz variz diye :p
yada cicekli sapka icat etsinler gidelim askere

kamuflaj icin yani

))) YAA vaz gecemeyiz irem. daha biz egitimde komandooo, komandooo diye yagirip kosarken yaylar, söylücez en dogal hakımız. gelmesseler gelmesinler biz gidelim kiz.
nneeeeeeee kosmak mi :yardim:
ben komando komando diye sülerken sen kos abla

paylasalim yoksa bu askerlik bizi öldürür yaws :wink:
tamam söyle ben kosarım ama tezauratta lazım, alkıslamalısın arada ıslık cal söyle kuvettli, kim tutar beni ıraga kadar bi kosu gider gelirim ben bu havayla, yaylalarda ögren repertuvarın olsun.
abla be ben düsündümde...
simdi ben tezahurat yaparken avazim ciktigi kadar bagirsam bile sen irak'a coktan varmis olur ve beni duymazsin ki
eheh :hehe:
gel ben ne diyom bu hevesten vazgecelim
matrix'i gönderdik zaten o bizim yerimizede vatani milleti korurmus öyle diyo
(ne yalanciyim beh)
yaav irem yani ortada konusmiyim her duyan gelmesin dedim, hani simdi biz ıraga gidecez yaa, karizmamız tam olsun diye tüm yakışıklıları askere almışlar, bak gel diyosam bir bildigim var ,çaktırma gel irem yani vatan millet sakaryaa.
abla ben almiim saol beh

bidenesiyle zor idare ediyom bi ton yakisikli askeri napacam demi bosver bosveeeerrr :a017:
tamam sen bilin garii sonra paylasmadın dime hee hee olee hepsii benim hepsii benim