Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
esmerimgonca, explorer yerine firefox kullanmayi denemelisin...
vista'da bu sorun genellesti artik...
kimse yok mu bana sorum için yardimci olacak bir mederatör lazim

(
esmerimgonca, internet explorer 7 ile vista iyi gecinemiyor, google'de download mozilla firefox yaz ve indir...
explorer yerine firefox kullan
firefox ile bu sorun olmayacaktir...insallah
i_rem firefox yükledim sorun hala devam ediyor baska yöntem var mi?
firefox yüklediginde tekrar Flatcast Producer yüklemen gerekli ? bunu yaptin denedinmi gercekten ? biraz hizli olduda
yada tamirhane

hem sorun ne zamandir var ? burdaki herhangi bir tema'yi yükledigindemi yapiyor yoksa gif'li olan bir tema'dami yapiyor ?
burdan:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…d&threadID=5005
hic bisey ise yaramazsa kendi temani yapmayi dene
yükledim yayin saatim geldiğinde temayi sizin anlattiğiniz gibi yüklemeyi deniyecegim mozillayi kullanarak radyomu açarım umarim temada sorun olmaz çok teşekkürler kolay gelsin
esmerimgonca, Flatcast Video Producer kurulumunu yaptiktan sonra firefox ile tema'da sorun cikacagini zannetmiyorum...kolay gelsin
dj temasi açılan yaprak mesela onu deniyorum ama ne temayı açıyoor nede kapanıyor tepkisiz kaldi
exsplorer kapanmıyor artık ama tema da ekranıma yansimıyor hiç değişiklik yok sanırım çokkk beceriksizim kusura bakma yordum sizi ama malesef olmuyor nereden çattim şu vistaya daha alişamadim nerelerdesin xp
Emeğine Sağlık
Peki yüklenen temayı nsl silebiliriz.
Peki yüklenen temayı nsl silebiliriz.
Tools kutusundan expert mode seciyosun üstte kirmizi carpi isareti var, silmek istedigin temayi tikliyorsun -> kirmizi carpi isaretini tikliyorsun ve siliyorsun...

bu kadar
selam arkadaşlarr benim bi sorunum var kafayı yicem nolur bana yardımcı olun ben başkalarının yayınına sorunsuz giriyorumm fakat ben yayın aldımmı giremiyorlarr (örnek:allaturkaa bana geliyoo herkes geliyoo fakat allaturkaa çıktımı herkes düsüyoo sorun nedir ??? benim modemim zyxel P-660RU-T1 v2 yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden çok teşekkürler
Tema indirmek için mesajmı yazmak gerekiyoo aaaaa deseniza yaf tamam benim bu mesajımla birlikte bende indire bilirim artık degilmi
EEE iyi de ben indiremedim ama yhaa
Dj_Atilghan, aha simdi indirebilirsin cunki ilk mesajini yazdin :lol:
gusel iş arkadaslar ellerınıse saglık
Re: radyo ekranii
ben indiremiyorum neden
Ilk mesajini yazmadan indiremezdin
Lestengoz
Simdi sana kolay gelsin