Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
flastcast ile ilgili sorum olacak arkadaşlar... ben bi radyoda banlandım.. bi daha giremedim.. acaba nasıl girebilirim?Lütfen yardımcı olsun..ne yapmam gerek..
zugasbere, 4.15 sürümünü kullanan bir radyo banladiysa ban acilana kadar giremezsin

banlanma sebebine göre site yöneticisi ile baglanti kurabilirsin sorunu halletmek icin (banlanma süresi 24 saatten 1 seneye kadar bir zaman bilimi olabilir)
yok 4.16 kullanan bir radyo tarafindan engellendinse baska bir nick alip girebilirsin (ayni nicklede girebilirsin fakat yine engel ile karsilasabilme ihtimalin yüksek)
banlandığın siteden banının açılmasını beklemen lazım. Forumda yenisin galiba konuyu Flatcastle ilgili soru ve sorunlar kısmına açsan daha iyi olurdu

Forumda bu sorunun da cevabı var aslında.
yani hiç açılmayacak benimki desenize... bi çaresini bulup girmem lazım.. başka nicklede giremiyorum.. acaba niyeeeeeee
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞ TŞKLER
4.16 da Ban olayının kalkması berbat olmuşş...çizdigi insanin yazdıklarını sadece o gördüğü için Bütün Zılgıtı yayındaki dj yiyor...Atmak istesende atamıyorsun...Flatcast yetkililerine acilen söyleyin bencee..Tam sürüm olarak çikicak olan 4.16 ya ban olayını mutlaka eklesinlerr...Saygılarımla..
4.16 da Ban olayının kalkması berbat olmuşş...çizdigi insanin yazdıklarını sadece o gördüğü için Bütün Zılgıtı yayındaki dj yiyor...Atmak istesende atamıyorsun...Flatcast yetkililerine acilen söyleyin bencee..Tam sürüm olarak çikicak olan 4.16 ya ban olayını mutlaka eklesinlerr...Saygılarımla..
3. etapda yazilanlari dj de okuyamiyor, hatta bu kisinin ismi bile görünmüyor!
Emegine sağlık süper bi anlatımm
SIMDI YENI SURUM IYIMI KOTUMU ONU ANLAMADIM BEN :oops: :oops:
ekranı temizlemek için mausla saga tıklıyorum ama delit chat yazısı çıkmıyor başka yolu varmı yada nedeni nedir çıkmamasının
statistics çift - (ekside) nasıl güzeltiriz
4*15 alışmıştık alında ana buda şart oldu yenilikleri bilmek lazım
ekranı temizlemek için mausla saga tıklıyorum ama delit chat yazısı çıkmıyor başka yolu varmı yada nedeni nedir çıkmamasının
cünkü son sürümü kullanmiyorsun, portalda yaziyor flatcast 4.16.48 RC1 indir ve install yap, fakat önce yayindan cikmalisin.
burdanda --> http://www.flatcast.info/objects/FlatProducerSetup41629.exe indirebilirsin
4.16 banlama olsa nasıl olur bunun bi yolu yokmuö ip den banlamanın
saol zennube ben daha yeni geçtim 4.16 1 hafta oldu en son sürümü diye biliyorum ama yıne de dediklerini dikkate alacam
4.16 banlama olsa nasıl olur bunun bi yolu yokmuö ip den banlamanın
4.16 da ban yok.... fakat bu baslik altindada yaziyor :book:
ayrica forumu chatle karistirmiyalim
saol zennube ben daha yeni geçtim 4.16 1 hafta oldu en son sürümü diye biliyorum ama yıne de dediklerini dikkate alacam
RC1 cikali 4 gün oldu
-Delete Chat = Chat temizlik fare ile Radyo ekraninin üzerine gidip sag secenekle Chat > Delete Chate tiklamaniz yeterli.
Bu silme olayini sadece dj siliyo/goruyo...peki dinlEyicilere neden dj tarafindan silinen yazilar silinmemis gibi gorunuyo??
KesmeSekeri, Dinleyicilerde yaziarin silinmesi icin yeni Viewerlei indirmeleri lazim
Indirmek icin
Flatcast Producer
Flatcast Viewer
bulabilirsin