Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
icimden bir ses isyan etmek gelio herseye
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...
hergün ben uykumu bekliyodum bugün o beni bekliyo diyo

)))
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
Ne güzel bi gündü...annemin her arayana kızım beni sinemaya götürüo die söylemesi ve o yüzündeki sevinçli çocuk ifadesinin hiç bişeye deişilmeyeceğini anladım bugün...o kadar mutlu olduki...dünyada ailem ve özellikle annemden önce hiç kimsenin gelmemesi gerektiğini öğrendim dio içimdeki ses...
İçimde garip bir his var
Yüreğimde olur olmaz duygular
Farzedelim Küçücük bir oyun bu
Oynayalım bu oyunu
Tahmin edemedim sonunu
Adını artık sen koy
яєαℓ ℓovє
Uzun zaman olmuş bağlamamla hasret gidermeyeli...oysaki en vefalı dostum bağlamamdı hep ama nedense çok ihmal etmişim onu...bu gece bol bol hasret gidereyim olmassa deo içimdekü ses...
ya katil ya ceset diyo ? ? ?
En yitik anımdayım...
Dokunmayın bana...
Şiirlerimin bir mısrasına,
Meze olursunuz sonra...
üstteki sabah sabah uçmiim sana ha dio....
oh be bilgisayarımda net yoktu ağliycektim emme düzelttim ıp ayarlarında sorun vardı sanırsam deo...
Pazartesini hic sevmiyorum

..............canim tatil istiyor
doymadınmı tatile diecektim emme sen tatil yapmadın unutmuşum ablam deo...
bende tavuktan zehirlendim sanırsam sabah sabah ne yediysem çıkardım bu hafta tüm doktorlarımı ziyaret etçem hepside özlemiştir kesün benü deo
~~Ben ne zaman büyüdüm annem ~~
ne güzel işten izin aldım perşembeden sonra ankarada olurum die uyuz dayım yarın bakalım die tutturdu...hazır doktoru göresim vardı hemen göresim kaçacak şimdü
heç gitmeyecem oralara görcekler deo içimdekü ses
bide bu akşamda bağlamanla oyalan ii olur dio
seytan diyorki git kapisina dayan , bagir SENI SEVIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DE ama bunu seytan diyor heheheh icimdek ses vur poposuna tekmeyi diyor
Hay Ben Böyle Modeme Tükürem Emi
Firewall Açılmış Radyolardan Düşüyorum İyimi 
Yetmezmiş Gibi Kendine Hükmediyo Beni İçeri Almıyo Modem Az Kaldı Şimdi Modeme Taraf Uçuşa Geçecem
Kapıda kaldım Yaaa
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
Yaklaşık bi kaç kere düştükten sonra komple gittin demekkü üstteki arkidiş deo...o sinirle acep modemi uçurdunmu merak ediom bide deo
ayrilirsak oluruz biz bir bedende butunuz biz.... diyor sarkiya eslik ederek
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
git zibar dün gecede uyumadin hic diyo
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..
abo saat kaç olmuş sabah iş var...gel aşgum birlikte uyuyak diecem emme benimde pek uykum yok deo
eylo su mesaj kutunu bi bosaltsana diyo
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..
haha şimdi baktım ekranda kırmızı bi yazı var posta kutun dolu die sonna baktım içindeki ses konusunda son msj senün kesin dedim bu benim msj kutuma dil uzattı
boşaltsammı acep deo
Keşke Doktora gösterseydim kolumu iice kötü oldu buz torbası ile yatcam bu gidişle galiba deo...
bide yarında çok stresli olacak öbür gün de...bu haftayı bi atlatsam artık deo...