Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
ICIMDEKI SES TEMBEL TEMBEL OTURUP DURMA DIO KALK KAHVE YAP IC DIOR
hasta hasta amma geziorum ben bu aralar...gerçi bu sefer kendime bişeler aldım ii oldu...işe zor giyerim gerçü aldıklarımı emme ossun deo içimdekü ses...
yarın yine çalışcam off bugunde çalıştım iice yoruldum deo bide...
her sey bos deyo
hiç bişeye hakettiğinden fazla deger veme ama sen hep aynı hataayı ediyon akıllan artık diyo....
üff ödev yapmaktan fenalik geldi
bide ben olmasam ne yapsin yawrusum diyo
amma yoğun bi gün bi an önce bayram olsunda evimde dinlenem artık deo...
üff çok yoruldum yaa bu temizlikte ne zormuşş
çok şükür oturabildim sonunda
öff öffff pöfff diyo
çok yorgunum ama annemle bendemi köye gitsem sabah yeğenlerimle bayramı karşılamış olurum hemde sürekli bişelerle uğraşmak kafamı daıtmış olur deo...
ne güzeldi geçen bayram...gözümü açtığımda ilk seni görmüştüm...karşımda bana o kadar güzel bakıyordunki...iyi bayramlar yinede, ne güzelsin orda biyerlerde dio içimdeki ses...
Oysa düşlerim başkaydı...ama olsun hayat devam ediyor elbet birgün gelecek ki...neyse....dio....
Görmedin mi nice hükümdarları
Saltanatla gelip, sürünerek gittiğini
Görmedin mi nice boş sevdaları
Evlenince bittiğini
Boşuna arama dışarda huzuru
Bulabiliyorsan içinde ara
İçimden Bunu Alıntılamak Geldi Nedense
herkeslerin bayramını kutluyo içimdeki ses
bide bide
çooook yoruldum bu bayram diyo
Höff ne kadar sıkıcı birgün...neden başladığım hiç bi şeyi güzel bi şekilde bitiremiorum ve hemen sıkılıyorum...kendimden bazen nefret ediyorum dio içimdeki ses...
Keşke çağırmasaydım eve şimdi iice umutlanacak..annemde umarım sinir etmes beni...neysem bi baklava yir kovarım sonna deo içimdekü ses
İÇİMDEKİ SES DİYOKİ HÜZÜN YAĞMURLArı yağdığın NEDEN KALBİN SIZL IYOR NEDEN BU KADAR ACI ÇEKİYORSUN? İNSAN HATA YAPAR ÖNEMLİ OLAN GERÇEKDEN SEVİLDİYSEN AFFEDİLİRSİN.. BİDE SEN ASLA VAZ GEÇME SEVDİĞİNDEN DİYOR
ÖLÜMÜNE SEVMEYE DEVAM ETT UMUDUNU ASLA YİTİRME SEVDİĞİN HER ŞEYE DEĞER ( ÇOK SEVİYORSUNN ÇOK ) DİYOR
24 saat uyumak istiyorummm..........cok yorgunum
Höff ne güzel büfeye gidip gelecektim kandıramadım annemi

çok canım çekti acaba şimdi çaktırmadan çıksam yakalanırmıyım deo içimdeki ses...