You are not logged in.

DjMaHurGözLüm

Professional

• "DjMaHurGözLüm" is male
  • "DjMaHurGözLüm" started this thread

Date of registration: Nov 29th 2007

• Send private message

1

Thursday, November 4th 2010, 10:24am

Ctrl T =)

CTRL T =) :P ;) :)

Herkese merhaba,

Bu sıralar etrafımda ki herkese saygı göstermeyi öğreniyorum. Bana itiraz edenlere, düzeni mi bozmaya kalkanlara, hele hele fikirlerimin yanlış! olduğunu söyleyenlere :)

Ne büyük başarı, tabi ki başara bilirsem. :D :D

Ofiste yeni bir arkadaşımız var yaşça da epey büyük kendisi, bazan uzun uzun konuşup bana akıl vermesine müsade ediyorum(severek). Ona geçenlerde annemin otoritesinden bahsediyordum, herşeye karıştığın dan ve değiştirmeye çalıştığından. Tabii beni tanımıyor haliyle de bu huyların sadece annem de olduğunu sanıyor. şimdi bir kaç ay oldu çalışmaya devam ediyoruz ve bana geçenlerde şunu söyledi" o kadr kontrol meraklıssın ki, fark etmedin ama nere de duracağımı bile söylüyorsun neyi nasıl yapacağı mı sen klavyede ki CTRL+vs. tuşları gibisin, hatta sana CTRL+T demeliyiz çok uygun"(T adımın baş harfi olur) Vayy canına dedim, önce endişelendim tabi böyle bir görüntü vermek için hak etmiş olmam gerek :) kabul etmesem de evet ben bir CTRL+T'yim ama işin şu durumu da var etrafımda zaman zaman beceriksiz insanlarla yada daha kibarı yatkın olmayan yeteneksiz insanlarla iş yapmak-konuşmak- organizayson- vs. yürütmek zorun da kaldım haliyle o içim de bir köşe de hiç bir zaman susmayı beceremeyen kontrolcüyü de hep baş tacim yaptım.

Benim suçum mu doğam böyle diyorum. Beni tanıyanlar da biliyor ya, bir şeyleri düzene sokmaktan ve benim düzenim demekten çok hoşlanıyorum.

Bencil miyim? Hayır tabi ki değil.

CTRL+T miyim? Evet, sanırım. =))

TheCurse

Intermediate

• "TheCurse" is male

Date of registration: Dec 18th 2007

• Send private message

2

Thursday, November 4th 2010, 10:47am

Aha gene bu yazi :kaptal:
Cok hizlisin, bu yazi daha bu gece yarisi Gamyun'da CiKoLaTta_ tarafindan yazilmisti, seninde okumana sevindim :kcool:

DjMaHurGözLüm

Professional

• "DjMaHurGözLüm" is male
  • "DjMaHurGözLüm" started this thread

Date of registration: Nov 29th 2007

• Send private message

3

Thursday, November 4th 2010, 10:59am

:D :D Tşkler ben de ordan aldim Ahahah sÜper yAZİ :)