Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
emeğine sağlık çok hoş çalışmalar olmuş teşekkürler...
yazacak kelime bulamıyorum...muhteşemler...design. renkler, gözalıcılık ...vs. hepsi mükemmel...yorumsuzum canımm

ne desem az bu çalışmalara..emeğine, ellerine, yüreğine bizimle paylaşan ruhuna sağlık...teşekkürler
cok guzel eline emegine yuregine saglik yagmur her zamanki gibi yine supersin
epeydir böyle güzel bir tema ya yorum yazmadim tsk ederim paylasim için 5
tek kalimeyle harukuladeee gercekten süper bi dizayn emeginise yüreginize saglik paylasim için tsklerr
CEVAP: Flatcast Fcp / Kirildim / _*yagmur*_
http://hasretgonlum.tr.gg
This post has been edited 1 times, last edit by "ZeN" (Oct 17th 2010, 3:51pm)
emegine yüregine saglik hocam paylasim icin tskler *****
FASTADYGHA
harika bir paylaşım cnm ellerine sağlık süper duruyorr
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
tek kelimeyle harika...yoruma gerek dahi yok....muhtesem bir calisma,tebrikelr...
paylasim icin tskler elinize saglik
!!!! ASK BIR CAY GIBIDIR S€KERD€ S€WGIDIR :( BIZIM GIBI GARIPL€RD€ CAYI S€K€RSIZ IC€R!!!!!
guzel degerli gurur veren onur veren yorumlariniz icin hepinize ayri ayri tskrlerimi sunarim cok saolun arkadaslar sevindim begendiginize
o guzel yurekleriniz yorum yazan elleriniz dert gormesin.
harika
FASTADYGHA
This post has been edited 1 times, last edit by "ADIGE" (Oct 18th 2010, 2:27am)
edit/
demekki yeterli oya ulaşmış ve taşınmış
MERHABA ..!!
This post has been edited 1 times, last edit by "Beratcan" (Oct 18th 2010, 8:30pm)
bir yanlis anlasilma oldu özür dilerim yagmur basarilarinin devamini dilerim umarim beni affedersin
FASTADYGHA
onemli degil adige canin saolsun ozure gerek yok
Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]
Emeginize Saglik Paylasim icin Tskrler...
Emeginize saglik tskler....
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif
Emeklerınıze Saglık Güzel Çalısma
Paylasımınız için Çok Tesekürler
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene