Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Quoted from ""GÖKAYY""
slmm yaa benim radyom war flatta login yabiyorum sifreyi weriyorum fakat sendng start yabamiyorum niye ki acaba bi bilen warsa bana yardim etsin ltfff :cry:
Quoted from ""LorDfm""
ya benim siteye düzgün bi giris sayfasi hazirlamak istiyorum ama nasıl yaacam bilmiyorum

.ve bide bişey sölicem.denediğim radyodaki küçük pencere ile bnm radyodaki küçük pencere aynı deil.yani v.15 falan onları bnm radyoda göstermio.hala statistics yazıo.ama denediğim radyoda gösterio anlamadım kafayı yicem yaa
bn msn adresimi yazsam burayada bana msnden yardımcı olsanız lütfen.zaten biliyorum kesin çok kolay biyerde hata yapıorum ama bulamıyorum
msn üzerinden kac arkadasa yardim edebiliriz ki bi düsün :blink2:
bitane antivirüs yeterde artar bile, güncelleyin (update yapin) yeter...
Quoted from ""GÖKlerin_HANı""
ya biraz komik gelebilir ama bnde wnidows güvenlik duvarı yokbaşka bi güvenlik duvarı programı yüklüorum ondan olur herhalde
![]()
kullanmayabilirsin...