Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Konu içinde yine link vermiştim zaten bir arkadaşımız şormuştu proğramın linki diye..
sagol emegine saglık keke
tesekkur
tesekkur ederim kardes ellerine saglik
yüregine ellerine saglik....müthis begendim...süpersiniz ya...))) :mucuk:
<title>Allaturkaa.de</title> Eywallah . <<<<
arkadaşlar bu fcp yapmanın yazılı anlatımı yokmudur ...
tsk ederim ..ellerine saglik cok güzel bir paylasim...
:aycicek:
arkadas_ca, merhaba arkadasım tema anlatımını çok güzel anlatmısın senden bir ricam var sittemde bu konuyu anlatmak isterım tabiki iznin olursa lınk vermen rica edecekdım sakıncası yoksa burdan çok güzel şeyler ögrendim teşekur ederim

en kısa zamanda cevap verırsen sevinirim
esmerimgonca, arkadas_ca arkadasimiz paylasim icin sunmus, sende tabii ki sitenden link verip yardim icin yönlendirebilirsin...bir mahsuru yok sanki
bu adrese yönlendirebilirsin mesela ...
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2735&postdays=0&postorder=asc&start=0
Canım ne sakıncası olacak. amaç paylaşım zaten.
4/4'lük bilen biri değilim ama bildiğimi gösteren paylaşmayı seven biriyim ben burda paylaşmalıyım ki bigim varsa bile benden başkalarının işini de görsün..
yoksa o bilgi boş durduktan sonra kime ne yararı olur?
merhaba
ben radyo sayfası temasını kendim yapıyorum ancak link atmasını bilmiyorum link atmak gerekiiyormu çünkü dinleyenler tarafından bir müddet sayfa beyaz olarak gözüküyormuş gec geliyormuş dinleyicilere saayfa nedeni bu mu örnek verilir bir şekşlde resimli link atma var ise yardımlarınızı bekliyorum tşkll URl linki
kaptan34 fazlı
selam
Radyo temasına link nasıl ve ne şekilde atılır bana resimli anlatım var ise yardım etmenizi arz ediyorum saygılarımla çok acil tşkll
kaaptan34
bana cok acil yardım dinleyenlerimde sayfam geç acılıyormuş kısaca bir müddet ekranları beyaz oluyormuş aaçtıklarında radyoyu ben temalarımı kendim g yapıyorum ama link atması nasıl bilmiyorum radyoda yayında ikenmi link atılır ve o link hangisidir örnek verilebilirse bir örnekli anlatım cok acil
tşkll saygılarımla kaptan34
bana cok acil yardım dinleyenlerimde sayfam geç acılıyormuş kısaca bir müddet ekranları beyaz oluyormuş aaçtıklarında radyoyu ben temalarımı kendim g yapıyorum ama link atması nasıl bilmiyorum radyoda yayında ikenmi link atılır ve o link hangisidir örnek verilebilirse bir örnekli anlatım cok acil
tşkll saygılarımla kaptan34bana cok acil yardım dinleyenlerimde sayfam geç acılıyormuş kısaca bir müddet ekranları beyaz oluyormuş aaçtıklarında radyoyu ben temalarımı kendim g yapıyorum ama link atması nasıl bilmiyorum radyoda yayında ikenmi link atılır ve o link hangisidir örnek verilebilirse bir örnekli anlatım cok acil
Gelişmiş editöre geç
.Kaptan34, forumu ara, en cabuk yol
kisaca hazirladigin resmi internete bir yere yükle ( imageshack veya photopucket yada starradyo ya ) ordan aldigin direct linki
expertmode >> background >> url olarak ekle ve kaydet!
@kaptan,
özelden sormussun, bende sana özelden cevaplarsam bu bilgiden senden baska kimse yararlanamaz!
örnek burdan --> http://www.starradyo.de/ starrodyoya gir ve upload sistemine tikla sonra upload tusuna tikla,
sonraki acilan pencerede durchsuchen yazisina tikliyarak bilgisayarindaki resmi bul ve yükle.
bir sonraki bencerede sana degsik linkler verecek direct linki kopyala ve yapisdir!
merhaba diva
özelden yazmamın tek cevabı konu ile ilgili bilginizin bana ulaşmasını sağlamaktı bilmediğimden en soon burayı anlamadım sadece aydınlatırsanız
direct linki kopyala ve yapisdir!
değişik linkten kasıt bir kaç linkten birini benmi seçim yapıcam saygılarımla
kaptan34
simdide özelden yazdim