Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
) ıı neyse bana gelen mesajda gönderen admın@allaturkaa.de den gelmıs.allaturkaa da bulunan hesabınıza yenı bır ıletı geldı ve uyarılma sıstemını actıgınız ıcın bu ıletıyı aldınız dıyor..KUSURUMA GENE BAKMAYIN NE OLUR INANIN NE ÖGRENIYOR ISEM SIZLERIN SAYESINDE ANINDA BILGILENEREK ÖGRENIYORUM.VE HELEDE BENIM GIBI PC KONUSUNDA BILGISI YOK DENECEK KADAR AZ OLAN BIR KISI SIZLERIN ÖNDERLIGINDE BIRSEYLER ÖGRENIYOR ISE BURADAN DEGERLI HOCALARIMA SORUNLARIMA ISIK TUTAN YETKILILERE TESEKKURLERIMI VE SUKRANLARIMI BIR BORC BILIYORUM.(bana kızmassanız böyle bır acemı ögrencınız varken sızın zamanınızı aldıgı ıcın bıraz utanıyor yenı yenı sorular sormaya)SIZLERE COK AMA COK TESEKKUR EDERIM.PC KONUSUNDA GERCEKTEN EMEGI ILE AYDINLATICI KESTIRME YOLLARINI BIZLERE VE BANA SUNDUNUZ ICIN SIZLERE TEKRARDAN MINNETTARLIGIMI BILDIRMEK ISTERIM HAKKINIZI HELAL EDIN HAKKINIZ ÖDENMEZ..GERCEKTEN
orda yazan linke tiklarsan yazdigin birseye cevap gelmis demektir onu söylüyo mail 
Quoted from ""FATIH""
neyse bana gelen mesajda gönderen admın@allaturkaa.de den gelmıs.allaturkaa da bulunan hesabınıza yenı bır ıletı geldı ve uyarılma sıstemını actıgınız ıcın bu ıletıyı aldınız dıyor
))) HADDIM OLMADAN BIR KELIME BIR KUSURUM OLDU ISE AFFEDIN ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI GECELER HAYIRLI RAMAZANALR..YARDIMLARINIZ ICIN HEPINIZE MINNETTARIM IREM KARDES SANA VE MAXXA KARDESE TEKRAR TESEKKURLERIMI SUNUYORUM...
Quoted
Alllaturkaa da ne varsa hemen hemen hepsini okudum