Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Nice mutlu senelere RİZEGÜZELİ
Nice mutlu senelere RİZEGÜZELİ , Balbasarturk ve Umut CANTURK tüm ömrünüzce mutlu olun
nice mutlu yıllara sewdiklerinizle ..
Saygım adabımı aştı bu gece.
This post has been edited 1 times, last edit by "ZeN" (Aug 15th 2010, 11:03am)
Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merdivenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün hep güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin. Mutlu ve neşeli olman dileğiyle... Doğum günününüz kutluolsun arkadaşlar !
DOGUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NICE YILLARA
Yeni Yaşınızda Herşeyin Gönlünüzce Olması Dileklerimle...
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....
Nice Yıllara Dogum Gününüz Kutlu Olsun..
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Dogum gününüz kutlu olsun..Sevdikleriniz ve sevenlerinizle beraber daha nice senelere..
Tonton bir Nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun..... (MÜGE&ENGİN)
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!
doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara çokk çokkkk sevgilerrrr arkadaşlarrr saolunnn.diğerr iki arkadaşımızında doğum günleri kutlu olsunnn .pastalardan birer dilim sizlerindirrr arkadaşlar afiyettt bal şekerrr olsunnnn .
tskler rize güzeli

)
Saygım adabımı aştı bu gece.
nice nice mutlu yaslara arkadaslar doğum gününüz kutlu olsun
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
Zaman çok çabuk geçiyor artık bu geçen zaman içerisinde hayatı her türlü şekilde yaşıyoruz. Her gelecek yılın ve her gecen zamanın sana huzur , sağlık, mutluluk bol neşe getirmesini diliyorum. İyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsun arkadaşım .
~~Ben ne zaman büyüdüm annem ~~
This post has been edited 1 times, last edit by "sibela" (Aug 16th 2010, 9:30am)
DJ*LAZ*GÜLÜ ,*-*ASİKARDELEN*-* teşekkürlerr arkadaşlar saolun sibelaa çok saol canım hep birliktee tüm mutluluklarr hep bizlerle olsun inşallah
уαηℓızℓıк вєηιм ѕєν∂αм /тєк gєℓ∂ιм тєк gι∂єяιм'!
dj MAHURGÖZLÜM teşekkürlerr saolll
"Rizegüzeli" Doğum günün kutlu olsun arkadaşım:)
aha bu pastan
~~Ben ne zaman büyüdüm annem ~~
This post has been edited 1 times, last edit by "Melye" (Aug 15th 2012, 10:17am)