Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
ben yorum yapmiyorum sadece yaptiginizin dogru olup olmadigini sordum ?
baskasinin saatlerini harcadigi ve yaptigi temanin uzerine bikac button ekleyip imza atmak ne kadar dogru ?
Karayel64,
eklediginiz onizlemede radyo olmazsa daha iyi olur
orda bir radyonun bulunmasi reklama giriyor, indexe her bakmak isteyenin radyoya dusmesi hos degil .
diger yandan eklemis oldugunuz radyoya burdan birilerinin gelecegini biliyordunuz
Sutlacin bahsettigi su an djyinizin kullandigi temadir,
bende gordum ve burdan bi arkadasimiza ait bi calismadir
duzenleme yapilmis ki olmamasi gerekiyordu !
mumkunse onizleme icin baska adres ayarlayin ve icinde radyo olmasin lutfen...(olacaksada kullandiginiz dj temalarina dikkat edin)
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Radyo Koymama Fikrinizi Dikkate Alirim. Temaya gelince neden bu kadar Problem oldugunu Anlamis da degilim. Ha desenizki yapip çatip Paylasima Sunmussunuz Demis olsaniz Gerçekten Kirilmiyacaktim.Ama ben kendim Kullaniyorum ve Bundada bir Kötülük Asla görmemistim.Ayrica,alip kullanmaya çalismissak yapan arkadasin, ayrica sewinmesi Lazimken siddetle Karsi olmasina ben Sahsen üzüldüm. Paylasim Güzeldir!....