Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
elinize saglik
emek olarak cok calisilmis en ince ayrintiya kadar dusunulmus agir bir calisma olmus
ozellikle textures cok guzel
bence bu guzelim calismayi tema yerine profesyonel web grafik olarak hazirlasaniz cok daha degecek emeginize
paylasim icin tesekkurler
Tskler ederim Sütlac güzel yorumun ,begenin ve tavsiyelerin icin özellikle itiraf edeyim texture zamanimi aldi.profesyonel web grafik calismalari asiri zaman ayrimi isteyen bir konu belki ilerde kimbilir diyeyim...
boran yorum yapmasam olurmu..çünki kelimeler kifayetsiz kalır..böyle bir çalışma karsısında.emeğine yüreğine.ve zamanına sağlık arkadasım..tesekkürler paylaşım için
cicidici,eƒsa tskler ederim arkadaslar yorumlariniza, begenilerinize layik olmak güzel
ve asi korkma bonus karta 10 taksit yaparim yavas yavas ödersin sende dermisim
Ne diyebilirimki abi , bende katiliyorum sütlaca abim , bence web tasarimla ilgilen sen , cok daha emegin karsiligini alirsin abim..
Temaya gelince abi , cok güzel olmus herzamanki gibi abim , özellikle , misafir alanindaki texture cok dehset duruyor gercekden , yüregine saglik abim güzel calismlarinin devamini bekliyorum..
Abımmm ne dıyeyımkı sımdı her zamankı gıbı harıkasın sen , emegıne yuregıne saglık abım guzel demek az gelır bence harıkasın abıcımm
yıldızların hepsı sana
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Ne Desem Ne Desem Tamam Buldum Olmamış Dermişim Ama Kimse İnanmaz Dimi
Walla Her Zamanki Gibi Oldukça Başarılı Süper Ötesi Bir Çalışma Olmuş
Emek VerenYüreğin Dert Görmesin Abim Ellerine Sağlık
Bizlerle Paylaştığın İçinde Çok Çoooooookkkkkkkk Teşekkürler