Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Emeginize saglik paylasim icin cok tskkürler, misafir alanindaki resim keske olmasaydi dahada güzel olurdu diye düsünüyorum cünkü kenarlari belli , resmi keserken biraz daha sabirli olursaniz dahada güzel calismalara imza atacaginiza eminim..
benım ıcın sorun degıl sablonları sızden gelen dogrultuda aldım yazıları resımlerı dızaynı ben yaptım.ama dıger 2 temam kaldırılmıs buda aynı sablon cozemedım neden sızden kullanılması ıcın bır adres vaedı bende sablonu kullandım .cozemedım olayı tskler
Güneydeniz biraz beklersen açılıyor ablam
Ahmet bey ellerinize sağlık ama çok süslemeye kaçamayın diyorum ben Emeğinize paylaşan yüreğinize teşkkürlerimle...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
emeginize saglik
resim biraz acik ama cabaniz cok guzel
eminim zamanla cok daha iyilerine imza atacaksiniz
gelecek calismalarinizda basarilar dilerim..
Not: sablon kullaniminda hazirlayan kisinin imzasi sart degil ve bu sablonu ben paylastigim icin kesinlikle benim adimin eklenmis olmasini talep etmiyorum..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...