Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık.Şimdi bu güzel temanda butonlar arasındaki o süsleme olmasa,misafir alanıda boş kalsaydı bayandada gözyaşı olmasaydı diyeceksinki abla çok sade olurdu evet olsun cicli bicili süslü temalarımız çok ve seninde tarzın sadelik biliyorum,sade temalarda çok tercih ediliyor.Çünkü gözü yormuyor,kullanımda rahat oluyor.Sen tarzını uygula derim Emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle..
tsk ederim ekin inş hayırlı olur sizlerin yüregine saglık tsk ederim.. tmm abla uygularım ama bunları öle bi duyguyla yaptım ki inan böle şeyler çıkmasına şaşırdım
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Biliyorum ablam Temanın güzelliği asıl senin o anki duygularını,hayal gücünü yansıtmana bağlıdır.Duyguların ve hayal gücün güçlü sağa sola bakmadan kendi sesine yönel çünkü yürek sesin güzel Beğenilsin diye düşünüp duygun dışına çıkıp süslemeye kalkarsan benzetme olur,tema bozulur.Sen kendi sesine kulak ver ve unutma sade resimsiz hallerini mutlaka ekle
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....
This post has been edited 1 times, last edit by "Gönül "abla"" (Jul 25th 2010, 3:31pm)
Emeğine sağlık,tema konusunda bizden daha tecrübeli ve usta arkadaşlarımızın bi uyarısını size hatırlatmak istiyorum,"günde 5 tema eklemek yerine 5 günde 1 tema eklerseniz daha başarılı sonuçlar elde edersiniz" evet bize sürekli bu uyarı yapıldı sizinde aklınızda bulunsun...