Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
bazı seylerı kendınıze gore yorumluyorsunuz,sızlerden aldıklarımız kopya olmuyormu sayın zen arkadasımz.onlarda kopya herkes yapıyor sız hatta adres verıyorsunuzonlar alıntı olmuyormu,hayırlı aksamlar
MSJ NIZI OKUDUM GIRISLERI YENIDEN YAPDIM SUAN SORUN NEY KULANDIGIMIZ GIRISLERI BIRDAHA KULANILMIYACAGINI BILMIYORDUM HERTEMADA FARKLI OLUNMASI GERKDIGINI BU YENI GIRIS HEPSI HALA SORUN VARSA TEMA KOYMMA DEMENIZ YETERLI
sevgi hanim azminiz icin oncelikle tskler ederim cok kisiye ornek oluyorsunuz guzel olmus temaniz basarilarinizin devamini dilerim kiz resmi sag kösede olsa yazilar dah net okunur resimde guzelini ozeligini bol paylasimlar dilerim 3
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]