Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
FLATCAST yayınım herkesınkınden gerıde kalıyor
mrblar oncelikle böyle bir yardım sayfası yaptıgnız ıcın cok tskler benim sorunum soyle mesela herkesde oluyor benım yayın bıraz gerıden devam edıyor mıllette baska sarkı calıyo ben daha bir önceki sarkıdayım soruyorum radyodakilere onlar bi sonraki sarkıyı dınlıyolar ne yapmam gerekiyo yardımlarınız beklıyorum saygılar
HAYAT DEDİLER ODA YALANMIS !!!!
birsey yapmana gerek yok, normal.
baglanma sirasina ve dinleyici sayisina göre 10-30 saniye oynaya bilir.
ya ama bir tek bende var bu oyle kalabalık bi radyoda degil bide 30 sn felan degil 2 dk kadar felan geriden geliyorr
Arkadasım SIlıp Bastan Yuklee O Zaman Duzelır Belkı dınleyıcı Arkadaslara 30 Sanıye ne Gec Gıdıyo Herkezde Oyle Ama senınkı Nasıl 2 dk Anlamadım

Dedıgım Gıbı Sılıp Bastan Yukle...
ya işin garip kısmı radyodada tek bende var bu sorun!
Senin download hızın diğer dinleyicilerinkinden yavaş olduğu için şarkı sana gecikmeli geliyor.
Bu gecikme 1 dk'ya kadar da uzayabilir ve normaldir.
TAVİZ YOK !!!
demekki çok fazla flood atiyorsun flood attiğin için kasiyor olmasi gerek normal olarak dinlediginde sorun olacagini düşünmüyorum
www.askfmdeyiz.com