Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Bu Sabah Kimin Sesiyle Merhaba Dediniz Güne ?
Bu Sabah Kimin Sesiyle Merhaba Dediniz Güne ?
buyuk kizim
sabah 5 de eve gelen hasan ın sesini duydum ilk sanırsam...yok yok annemdi...sabahın köründe kim bu zile basan diodu bende uyku sarhoşu hasan ın sesi bu die sayıkladım...
umut efenin (yigenim 2 yasinda)
kocaman gözleriyle bana bakiyodu cok güzel bir sabahti

))
Ben Oyun Bozan Degilim,Bu Oyun Bastan Bozuk ..
biriciğimin ve kız kardesimin sesiyle doğum günümü kutladılar dünyanın en güzel sabaahıydı
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
KUSLARIN SESIYLE UYANDIM BIRBIRLERINI YIYOLARDI SABAH SABAH
Bu Sabah saat 5,30 ta Cocuklarimin sesleriyle
komşunun balkonundaki pimapencilerin matkap sesiyle
hasan ın sesi ile...sen nie açtın ben annemin tlf aradım didi...dedim uçacam lem açtım işte söle noldu...ben geldim artvindeyim söle dedi kapattı peşinden teyzem aradı işe geç kalma die arıom dedi güldü sonrada hasan geldi haberin olsun didi...acep içinemi doğdu harbi geç kalıcaktım aramasaydı
Hehehe Deli Kurt o da güzelmis
ben bu sabah yine 6,00 da cocuklarim sesleriyle uyandimmm
maglum almanya yaz tatline girdi ve okula gitseler bu kadar erken uyanmazlar´dii
esimin telefonuyla güne merhaba dedim
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..
This post has been edited 1 times, last edit by "((yesil-cimen))" (Jul 16th 2010, 12:16pm)
sabahın köründe gelen ambulans ve doktoru saymassam eer aşkımın sesi ile..dünyanın en güzel sesi nasıl oldun dedi bana
annem sabahın köründe radyoyu açmış son ses

onur şan ın esmerim biçim biçim oyun havasıyla
6,45 de aşkımın sesi ile...
sabahin 6'sinda uykulu bi ses tonuyla ""askim kalk ise gec kalican""diyen sefgilimin sesiyle
tüm günü huzur icinde gecirmemi saglayan bi sesdi
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.
oğluşumun annee acıktım ben yaa sesiylee
her halde dünyadaki en güzel ses bu olsa gerek
her sabah gelir başımaa anne kalk der

))
her sabah dünyadaki en güzel sesle uyanıyorummmm
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
minicik minick halacimm biz geldik bak diyen yegenlerimin sesiyle

çok mutluyumm çookkkkkkkkk

[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]