Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Ellerine sağlık gayet güzel olmuş ancak yazılara biraz daha dikkat oj geldinizi espiri olarakmı yazdın anlayamadım ama bende bir yıldızın uçtu emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle...
evet bnde aynen gonul ablama katiliyorum birde dikkatimi su cekdi misafirler yerine neden h gniz yazdinki
acele etmeee seytan araya giriyor)
eline saglik ve basarilar dilerim ama sana bir tavsiyemde olcak bence hemen duzultme yapman iyi olurr yine sana kalmis bisey
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
emegine saglık ekin
resım cok guzel
cercevelerınde hep duz kare sekıl kullanıyorsun, bıraz farklı cızımlerde kullanırsan cok basarılı olursun
dız cerceveye pattern eklemıssın, bunu duzenleyebılecegını bılıyorsundur
hatta nette bulunan patternelerden ındırıp yuklersın cok daha guzel sonuclar cıkar ortaya
genel olarak cızımlerınde hep duz style kullanıyorsun ve satin kullanıyorsun sanırım buda mat bır gorunum verıyor
bu temada kullandıgın renk farklı olsa, cızımlerınde bıraz daha yumusak hatlar olsa ve cercevedekı kullandıgın kabartma hıc olmasa daha hos gorunurdu
yenı stıller ındırıp kullanırsan yada nettekı anlatımlardan bu stıllerı nasıl duzenleyecegını ogrenırsen grafık bakımından daha zengın sonuclar alabılırsın..
paylasım ıcın tskler gelecek paylasımlarında basarılar dılerım..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
masum cok tsk ederim dikate alacam söylediklerinizii (( ben ps)) konusunda iyi deyilim cok seyi yeni ögreniyorum sizlerin sayesinde birazda inadimlaa saolun varolun hepinizde