Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Yesilcimen ablaa emegine saglik paylasim icin cok tesekkürlerr cok güzel olmus gercekden bir iki detay var ama onanr nazarlik olsun ablaa biraz misafir alani dar olmus vede asadaki Temada ablamm Erkegin kafasi üst tarafda kesik gibi duruyor, ama buna ragmen temayi cok begendim ablaaa .... *****
Çok güzel olmuş arkadaşım,emekli süslü ama boğulmamış temalar,kullanım rahat sadece buton yazı renklerini biraz daha belirgin yapsamıydın acaba diyorum yani biraz daha açık gri gibi ama böylede çok güzel Hemen radyomda kullanıcam emeğine,paylaşan yüreğine teşekkürlerimle...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Yesilcimen ablaa emegine saglik paylasim icin cok tesekkürlerr cok güzel olmus gercekden bir iki detay var ama onanr nazarlik olsun ablaa biraz misafir alani dar olmus vede asadaki Temada ablamm Erkegin kafasi üst tarafda kesik gibi duruyor, ama buna ragmen temayi cok begendim ablaaa .... *****