Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
sade ve hos calisma olmus elinize saglik fakat size bi elestirim olcak kabul ederseniz eger
genelde sizi tema eklediginizi biliyoruz ve yorumalrda aliyorsunuz ama bi tskelru cok gormeyin burdaki arkadaslara
emegin ne oldugunu biliyor isenizde(mecburi degil)ama yinede bi temalara bakipde sizde emege saglik diyebilirsiniz diyede dusnuyorum sahsim adima
basarilar dilerimm
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
öncelikle güzel yorumlarınız için çok tşkr ederim arkadaslar şuna acıklık getireyim ben tema ekledigim zaman bile tüm yorumlar gelir en son tşkr yazarım cünkü her yazılan yoruma tek tek tşkr yazıp ekledigim konunun diger arkadaslarımın ekledikleri konuların önüne gecmesini istemem size katılıyorum arkadaslar sizler kadar aktif degilim ben fırsatım oldugunda tabiki tema ekleyen arkadaslarımada yorumlar yazıyorum allaturkada yeni degilim ben ama son zamanlarda eskisi gibi fırsatım olmuyo bu durum sizlere rahatsızlık veriyosa temalarımıda eklemem olur biter tekrar tşkr herkese
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]