You are not logged in.

1

Tuesday, May 11th 2010, 2:57am

Flatcast Fcp Tema [ Bir ben sana kiyamadim ] design by Alakaa

[flash]http://s5.directupload.net/images/100511/2udsd5ug.swf[/flash]

AlaKaa has attached the following file:
WWW.Flatcast-Terapi.com

This post has been edited 2 times, last edit by "****ONUR*****" (May 11th 2010, 10:54pm)

2

Tuesday, May 11th 2010, 2:58am

vooowwwww süper olmus yine:D ilk ben yorum benden olsun... bu güzel paylaşım için tesekkürler***** :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

This post has been edited 1 times, last edit by "*-*ASİKARDELEN*-*" (May 11th 2010, 3:10am)

• "nisa nisa" is female

Date of registration: Sep 29th 2008

• Send private message

3

Tuesday, May 11th 2010, 3:03am

harika olmuş tşkler emeğine sağlık
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

dj melek

Master

• "dj melek" is female

Date of registration: Mar 31st 2008

• 813371
  • Send private message

4

Tuesday, May 11th 2010, 3:40am

AlaKaa (kaan)ablasıııı süper olmuş yine döktürmüşsün emegine yüregine saglık,paylaşımın için tşklr.:)))

S e L

Professional

• "S e L" is male

Date of registration: Jan 17th 2010

• Send private message

5

Tuesday, May 11th 2010, 3:40am

ellerine emeğine pc ne ps5 ine sağlık kaan harika olmuşşş

6

Tuesday, May 11th 2010, 4:34am

ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM YİNE SÜPER OLMUŞ ...

DJ*LAZ*GÜLÜ

Professional

• "DJ*LAZ*GÜLÜ" is female

Date of registration: Apr 30th 2008

• Send private message

7

Tuesday, May 11th 2010, 4:38am

:thumbup: SÜPER OLMUS EMEGINE SAGLIK KAAN KARDESS DIYCEK SÖZ BULAMIYOK YAW ARTIK ESERDE BEGENDIGIM BIR ESER HARIKAAA ZATEN BENDEN TAM PUAN..

8

Tuesday, May 11th 2010, 5:17am

alaka bey cok güzel bir calisma olmus emegiinize saglik saygilar...
Sen..
Neden sevdimki seni ben..
Sevdamıydın sen ?
Yoksa..
Yitik zamanlar harmanında
Kayıp bir Zamanmıydın
SEN ?
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdir.....

9

Tuesday, May 11th 2010, 7:43am

ßerfin , DJ*LAZ*GÜLÜ, ay_yüzlüm58 abla , S e L abi , dj melek abla , *-*ASİKARDELEN*-* ve Nisa Nisa tesekkür ederim arkadaslar güzel yorumlariniz icin eksik olmayin...
WWW.Flatcast-Terapi.com

Date of registration: Apr 13th 2010

• Send private message

10

Tuesday, May 11th 2010, 8:33am

Ellerine sağlık güzel olmuş ablam acaba resimide biraz mavi tonlasamıydın diyorum;)Emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle :thumbup:
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

11

Tuesday, May 11th 2010, 8:43am

nefis bi tema olmus gicik eline saglik ayrica bu calismandada brush yine super olus.
yine 5 yildizli paylasimin icin tskelr ;)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan:):)
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]

usta_37

Jüri

• "usta_37" is male

Date of registration: Jul 18th 2008

• Send private message

12

Tuesday, May 11th 2010, 8:44am

AlaKaa
Emegine saglık,süper bir calışma,tşkler,mavinin asaleti cok hoş duruyor.. :thumbsup:
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]

sunaz

Trainee

• "sunaz" is female

Date of registration: Apr 10th 2010

• Send private message

13

Tuesday, May 11th 2010, 8:48am

Emeğine sağlık Kaan .güzel olmuş ama bence çerçeve ile resim renkleri farklı olmuş ilk defa bi temanı beğenmedim nacizane fikrim kusura bakma olarmi :D :DBoşa dememişler renkler ve zevkler tartışılmaz die hehe
Nefrete Daha Çok Güveniyorum Çünki Nefretin Sahtesi OLmaz!!
http://askinsesifm-01.blogspot.com/

14

Tuesday, May 11th 2010, 8:58am

Emeğine sağlık Kaan .güzel olmuş ama bence çerçeve ile resim renkleri farklı olmuş ilk defa bi temanı beğenmedim nacizane fikrim kusura bakma olarmi :D :DBoşa dememişler renkler ve zevkler tartışılmaz die hehe

Tabiki renkler zevk isidir vede tartisilmaz ama resim cerceve uymamis derken ..... :)
anlayamadim uymadigi neresi Eger görürsen Temadaki gradient akimi mavi ve siyah vede cerceve gree gümüs tonlardan ortadaki resimide bilerek gri tonda tuttumki Fazla mavi olmasin diye,bir bildigim varki bunu bu sekilde yapdim :),
WWW.Flatcast-Terapi.com

sunaz

Trainee

• "sunaz" is female

Date of registration: Apr 10th 2010

• Send private message

15

Tuesday, May 11th 2010, 9:06am

Alıntı sahibi "sunaz" Emeğine sağlık Kaan .güzel olmuş ama bence çerçeve ile resim renkleri farklı olmuş ilk defa bi temanı beğenmedim nacizane fikrim kusura bakma olarmi Boşa dememişler renkler ve zevkler tartışılmaz die hehe

Tabiki renkler zevk isidir vede tartisilmaz ama resim cerceve uymamis derken .....
anlayamadim uymadigi neresi Eger görürsen Temadaki gradient akimi mavi ve siyah vede cerceve gree gümüs tonlardan ortadaki resimide bilerek gri tonda tuttumki Fazla mavi olmasin diye,bir bildigim varki bunu bu sekilde yapdim ,

Temanın chat alanındaki resim çok soluk kalmış bence ..koyu mavi çerçeve ama resim oldukça renksiz kalmış ..buda benim fikrim alla alla ne kızıyon hehehhe :P
Nefrete Daha Çok Güveniyorum Çünki Nefretin Sahtesi OLmaz!!
http://askinsesifm-01.blogspot.com/

16

Tuesday, May 11th 2010, 9:31am

Dedigim Gibi resim az soluk olabilir azda canli soluk olmasi kullanis acisindan daha iyi belki görüntü olarak resimleri acik tutsam biraz daha , görüntü olarak hos olur ama yazilar belki net okunmaz ama benim düsüncem önce kullanis gelir sonra görüntü yani, nekadar cok soluksa okadar kullanim ve yazi okunma acisindan daha iyi buda benim görüsüm :), yani bu bir zevk meselesi dedigin gibi bazilari böyle seviyor bazilarida resmin canli olmasi ben böyle seviyorum :)
WWW.Flatcast-Terapi.com

17

Tuesday, May 11th 2010, 10:08am

mrblar adas yine harikalar yaratmissin seninle cok yakin ozeliklerimiz var
isimler ayni
ulke ayni
bolge ayni
takimlar ayni
daha cok ayni seyler var kesin:-)
saol varol

Date of registration: Apr 13th 2010

• Send private message

18

Tuesday, May 11th 2010, 12:12pm

Aaaa çok özür Kaan ben bekledim sadece birinci tema acılımıştı,bayanlı olan ve sade temayı şimdi yorumları okumak için girdiğimde gördüm,süperr olmuş :thumbup: İlk yorumumu geri aldım o birinci tema için geçerliydi bayanlıda süper olmuş, sadede...Ellerine sağlık hoş gör bugün keyfim yok,moral sıfır sağlıklı bakamadım :( Tekrar teşekkürler ...
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

• "Beyaz_Gelıncık" is female

Date of registration: Dec 23rd 2009

• Send private message

19

Tuesday, May 11th 2010, 12:18pm

Cok guzel olmus kaann emegıne yuregıne saglık :thumbsup:
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

melye

Moderator

• "melye" is female

Date of registration: Feb 6th 2010

• 990289
  • Send private message

20

Tuesday, May 11th 2010, 12:22pm

amaninnn iki gün siteye girmedim temayı kaçırıodum :rolleyes:
dönüp dönüp bakıom işi gücü bıraktım...en çok sefdiğim iki renk bi arada ve uyumunuda herzamanki gibi harika ayarlamışsın...resim seçimlerin ayrı bi süper...
puff hepsi ayrı bi güzel işte...he bide hepsi benüm bunların baane kimse dokunmasın tzz :P gerçi dier temaya taktıydım kafayı sürekli onu kullanıodum ama şimdi bunlar gelince onu biraz rafa atem nasılsa imza aynı kişiye ait 8)
ellerine,
klavyene,
emeklerine,
yüreğine,
mause una,
aklına,
bacaklarına demiim onlarla çizemion :P
komple heryerine sağlık diem :rolleyes: :D :D
çok az yazdım ama :P yazdıım kadar az yıldızlarıda verip gidem bari :P :whistling:

fazlamı kaçtı yıldızlar acep :P