Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
zeynep ilk defa senin bi temanı çok beğendim...genelde güzeldi ama çok güzel diebileceğim bi tema olmuş...
hem görünüm hem kullanım bana göre çok hoş olmuş....ve ilk defa senin bi temana tam puan vermiş oluyorum...
emeklerine sağlık ve başarılarının devamını dilerim canım...
zeynep ilk defa senin bi temanı çok beğendim...genelde güzeldi ama çok güzel diebileceğim bi tema olmuş...
hem görünüm hem kullanım bana göre çok hoş olmuş....ve ilk defa senin bi temana tam puan vermiş oluyorum...
emeklerine sağlık ve başarılarının devamını dilerim canım...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Evet ablam harika olmuş Melye ve Vera'ya katılıyorum Biraz Kaan kokusu geldi burnuma bu temada Hımmm eleştiri buldummm O yağmur bende niye yağmıyor? Ellerine sağlık,emeğine paylaşan yüreğine teşekkürler ablam, devamını bekliyoruz...
Evet ablam harika olmuş Melye ve Vera'ya katılıyorum Biraz Kaan kokusu geldi burnuma bu temada Hımmm eleştiri buldummm O yağmur bende niye yağmıyor? Ellerine sağlık,emeğine paylaşan yüreğine teşekkürler ablam, devamını bekliyoruz...
ablacım guzel yorumuna tesekkur ederım Kaan kokusu gelmesı bıraz normal ablam, ogretmenım o
Emegine saglik Zeyneb paylasim icin cok tesekkürler gayet hos bir calisma olmus 1 yada 2 yerler var ama onnuda yani simdik görmemezlikden geliyorum , estagfurullah ne hocasi sadece biraz yol gösteriyoruz okadar gerisi senin becerin ve emegin ama eminim gelecekde senden cok cok daha iyi calismalar görecegiz paylasim icin cok tesekkürlerr yüregine saglik ***
Emegine saglik Zeyneb paylasim icin cok tesekkürler gayet hos bir calisma olmus 1 yada 2 yerler var ama onnuda yani simdik görmemezlikden geliyorum , estagfurullah ne hocasi sadece biraz yol gösteriyoruz okadar gerisi senin becerin ve emegin ama eminim gelecekde senden cok cok daha iyi calismalar görecegiz paylasim icin cok tesekkürlerr yüregine saglik ***
Tesekkur ederım Kaan yorumun ıcın bence bu kadar yapabılmemde senın ogretmenlıgının sonucu kendıne haksızlık yapma
ınsallah daha ıyı olacaktır ogretmenım
harika dizayn oldukca zarif calisma,mis gbi huzun kokan resim ve nefis bir emek.cicegim eline emegine saglikk 5 yildizli olan bu guzel paylasimin icin cok cok tskelr ayricada sunuda diyim gonul abla orda bi yorum yapmis kaan kokuyor diye ki zamanla zaten kendi tarzina gecis yapiyorsun cunki banada hocalik yapan sel oldugu icin ilk calismalarimda onun sel in temalarina cok benzer idi ki buda cok dogal zamanla asilir diyede dusunuyorum.hirsli oldugunu biliyorum zamanda bunu basarilarinda gosterceksin arkandayim cicegim tbrkelr sana
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]