Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" Alıntı sahibi "rebelangel" slm onur CADII niki yaparmısın mavi ve mor renkte
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" dj.efsane,beyaz ve mavi renkte..... şimdiden tşkler.. YARADANA emanetsin.
çok çok tşklerrrrrrrrrr bitanesin sen..... eline emeğine sağlık .. D_E_L_İ_K_U_R_T.........slmm yine ben
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" Alıntı sahibi "rebelangel" slm onur CADII niki yaparmısın mavi ve mor renkte
Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" dj.efsane,beyaz ve mavi renkte..... şimdiden tşkler.. YARADANA emanetsin.
çok çok tşklerrrrrrrrrr bitanesin sen..... eline emeğine sağlık .. D_E_L_İ_K_U_R_T.........slmm yine ben
slmm yine ben..dj arkadaşima nik lazim o güzel ellerin dert görmesin mümkünse yaparmısın..
NEHİRveRÜYA, acik mavi renkte ..beyaz , kırmızı,sarı
şimdiden tşklerr YARADANA emanetsin....
çokkk tşklerrrrrrrrr eline sağlık...... :love: :love:Alıntı sahibi "d_e_l_i_k_u_r_t" Alıntı sahibi "rebelangel" slm onur CADII niki yaparmısın mavi ve mor renkte
slmm yine ben.. ^^ dj arkadaşima nik lazim o güzel ellerin dert görmesin mümkünse yaparmısın..
NEHİRveRÜYA, acik mavi renkte ..beyaz , kırmızı,sarı
şimdiden tşklerr YARADANA emanetsin....