Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
cengizhan403,
sayfa 11 i oku başından sonundan okuyunca olmaz
tüm bilgiler mevcuttur
Arkadaşlar Merhaba Yardımınıza ihtiyacım var
Dj Panel Sayfasında şarkının ileriye giden süresini gösteriyor fakat ileri giden sürenin üstündeki şarkının bitiş zamanını göstermiyor sıfır olrak kalıyor, ve şarkılar otomatik devam etmiyor ben başla diyince başlıyor, şarkı gecişleride otomatik olmuyor yardımını rica ediyorum??
Neden olabilir yardımlarınızı rica ediyorum???
bu dj paneli kurulmuo bende..benmi beceriksizim acaba ? dizin hatasi diyor..ilgilenirseniz sevinirim
bu dj paneli kurulmuo bende..benmi beceriksizim acaba ? dizin hatasi diyor..ilgilenirseniz sevinirim
cikan hata mesajini forum aramasina yaz, bu baslik icinde cözümü bulacaktir.
yada bu basliktaki yazilara tek tek bak
emeginize saglık çok güzel olmuş . yalız bi sorunum var . resimli anlatımda bi türlü expert moda gecemedim onu nerden ve nasıl yapacagız bi yardım cı olurmusunuz.
mgulcek,
expert mode odu designTool
eMEGINE YÜREGINE SAGLIK bU GÜZEL pAYLASIM ICIN TSK EDERIM
Bende bu mixer kulanmak istiyorum mixer indirdim ve bende hata veriyor acaba nerde bi hatta yapiyorum yardim ederseniz Sevinirim
Selam arkadaşlar paylaşıö için teşekkürler.
programı başarıyla kurdum. Programı açıp yayını almak istediğimde SİD nosunu yazdığımı kısma tıklayınca yukardakı uyarıyı veriyor. Yanı SİD no ve şifremi giremiyorum Dolayısıyla yaypın yapamıyorum. ilgilenebilecek arkadaş varsa lütfen
edit.com msm adresinden görüşelim.
En ulvi sevgi ve saygılarımlaççç
msn paylasımı yasak agk yı okuyun
ARABANFM27, ve arif_61,
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=192875#192875
[schild=standard fontcolor=A52A2A shadowcolor=FF0000 bshieldshadow=1]inceledim super[/schild]cok guzel bisey
[schild=4 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]dj leyla[/schild]
selam arkadaslarr acaba bu anlatilan sey vistada naisl oluyor bir turlu bulamadim nasil yapacagimi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekur ederim...
markazli, islem ayni uygulaniyor yalnizca ses ayarlarini bu linkdeki gibi vistaya gore yapabilirsin
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=128125&highlight=vista+ses+ayari#128125
http://www.allaturkaa.de/fcp/flatcast-vista/
bu pc deki vista biraz farkli galiba daha deisik seyler cikiyor
ne gibi degisik seyler cikiyor ???
YA DOSTUM GUZEL PAYLASIM YAPDIN BEN YENI GELDIM ARANIZA INDIRDIM DOSYANISIDA KARDESIM KURTUM BI SORUNUM VAR NE BILIYONMU ONUDA YAPDIM HANI DJ MIXERI USER DJ MIXERI KALDIRDIM TAMMI SARKIYI KOYDUM CALIYOM ADVET ETTIM MILLETE SARKI GELMIYOR ACABA NERDE KAYNAKLANIYOR DAA BISE SORUN VARMI KARDESIM ANLATIRSANIZ SEVINIRIM KARDESIM SES GITMIYOR ARKADSALRA :sevgi:
DOSTUM BEKLIYORUM HADI BE ASLANIM .. DE DE ISIM VAR CIKCAM NETTEN SIZE BI SAHMET DIYIN CIKACAM HASIMDI BAKM NIYE KARSIYA GITMIY SES
SELAM EMEGINIZE SAGLIK BEN BUNU INDIRDIM KURDUM AMA RESIMDE GÖSTERILEN YERELRI BULAMDIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRM AYARLAMALARI YAPADIM TESEKRULERR
ŞİMARİK ses ayarlarını pc n deki ses ayarlarından yapıcen
ya saatin oldugu yerdeki ses simgesinden
yada donatılardaki ses ayarlarından
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .