Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Ben bir şey rica etsem 45'lik bir acemi olarak![]()
Bu güzel temayı indirdim ekledim radyoma hemen hemde Sibel Can dinlerken ammaaaa gifler yani yıldızlar çıkmadı![]()
Bazı arkadaşlarımızın yaptığı gibi o gifleride ayrıca eklesenizde bizde kopyele yapıştırla alıp temaya eklesek ve temayı orjinal güzelliğinde kullansak?![]()
Çokmu oldum ?![]()
Hem beceremiyorum hemde habire istiyorum galiba hoşgörünüze sığınarak tabiki![]()
Ben bir şey rica etsem 45'lik bir acemi olarak![]()
Bu güzel temayı indirdim ekledim radyoma hemen hemde Sibel Can dinlerken ammaaaa gifler yani yıldızlar çıkmadı![]()
Bazı arkadaşlarımızın yaptığı gibi o gifleride ayrıca eklesenizde bizde kopyele yapıştırla alıp temaya eklesek ve temayı orjinal güzelliğinde kullansak?![]()
Çokmu oldum ?![]()
Hem beceremiyorum hemde habire istiyorum galiba hoşgörünüze sığınarak tabiki![]()

Tabiki temadaki gibi ekleyemesemde gene sağdan soldan insert resim ekleden birşeyler yapıp canlandırıyorum