Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
delikurt çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık çok sağol gerçekten.. iyi çalışmalar diliyorum
DJ NAZAR SIZLERLE YAZABILIRSENIZ MEMNUN OLURUM mavi olmasinida rica etsem cok mu olur acaba..TE$EKKÜR
slm kardesım bana. ..C@GD@Ş.. ..BJK_1903... ASİ_VE_MAVİ... LACIVERT RENKTEE 4 ADTE YAPARSAN SVEINIRM ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN ELERIN DERT GOREMSIN EMEGINE YUREGINE SAGLIK
sa ablam .kücük 1 ricam olsa :a176: dj mustafa beyas ve kirmisi renklerde degisk sekllerde ...dj y€sim oda kirmizi ve beyaz renklernde .farkli..sekllerde..bide..dj berfin rngi sana birakyrum..ama degisk sekllerde olursa sewnrim..simdiden cok ama cok tskrler :yanak:
slmlar bende bir kaç istekte bulunucaktim dj lerim için
dj dolunay açik mavi ve lila birde gümüş renk
dj dolunayss mavi renk açik mavi
dj cantanem beyaz ve gmüş rengi
dj berfin mor renl gümüs renk ve sari renklerden sade olsun dönen ve birde sekil için de dönen çesitlerden simdiden ellerinize saglik bi ricam daha radyomuz yeni de acilen yaza bilirmisiniz
tskler
RİCA ETSEM GÜLYÜZLÜM VEDE MELDA Bİ KAÇ ÇESİT YAZARSANIZ SEVINIRIM ŞİMDİDEN TESEKKÜR
slm kardess DJ EBRULİ kırmızı yazarsan çok sevinirim şimdiden tşkler hakını helal ettt saol var olll
yüregine saglık hakını helal et kardesimmmmmmmmmmmmmm çok tşkür ederimm
cok tsk ederim arkadasım emegıne saglık bi ricada daha bulunsam bide dj hazan sizlerle yada yayında yazarmısın
slm kardess DJ EBRULİ kırmızı yazarsan çok sevinirim şimdiden tşkler hakını helal ettt saol var olll
Selam arkadaslar Banada DJ OkYaNuS …IsYaNKaR… ™Son_Söz™ ve DJ Fight_©LuP_06
yapabilirseniz çok tşk ederim...
dj ismi ricası
merhaba,emeklerinize saglik hepsi birbirinden güzel...bu işlerde biraz yeniyim..yazdıgım msjları bile zor buluyorum..daha önce başka sayfada istek yapmıştım..ancak o ark bi daha yazmayacagını açıklamış....sizden rica etsem mümkünmü acaba...
dj ilkay,dj seher ve başında dj yazmadan hayal gözlüm..büyük harf,kırmızı ,yasil,mavi turuncu metalik renklerde olabilir..arka plan renksiz olursa yani olabiliyorsa tabi...şimdiden emeginize tşk ederim..umarım birileride beni görasagidaki berfin ve dolunay isimleri gibi olursa minnettar kalırım..saygılar