Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Emegine saglik vera arkadasim hos olmus cesitli renklerde olmasi secim acsindan dahada hos tebrikler ederim ve gelecek calismalarda basarilarinin devamini dilerim unutmadan umarim kizmasin arkadasim butonlar biraz büyük olmus sanirim, ama brush cok güzel duruyor
of of süper olmuşlar renkler ve dizayn çok güzel, helede çiçek motifi çok güzel, eline emeğine yüreğine sağlık tebrikler ediyorum. yeni çalışmalarında başarılar diliyorum.
emegine saglik vera cok hos olmus,
yalniz temalarinda dikkatimi ceken birsey var, tek bir sekil kullaniyorsun ve boyut degiserek farkli yerlerde kullaniyorsun buda resimdeki kaliteyi dusuruyor,
ornek olarak su anki temada misafirler bolumundeki sekli genisletip chat alanina kullanmissin vede kuculterek yazi yazma alani ile misafirler yazisi alanina yapmissin, buda pixellerin dusmesine neden olmus,
tavsiyem tek bir sekli yeniden boyutlandirarak kullanmak yerine yenisini cizmendir, boylelikle daha goz alici sonuclar elde edersin..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
masum yorumunuz için tşkler ederim ..bu temada azcık öle oldu evt aslında eklemeyecektim ama son anda ekleyim dedim bundan sonraki temalarımda bunu dikate alcam teşkler ederim saolun..