Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
@DJ@HIPOKRAT@, TŞKLER GÜZEL YORUMUNUZA SAGOLUN..
offfffffffffff offffffffffffffffffffff sevilmeden sevilirmi bak iste ben seviyorum super parca sizde damarcisiniz galiba

ayrica temaniz da harikaaaaaa muthiss ya emeginize saglik allah ragzi olsun paylasim icin;ayrica devamina basarilar dilerim
lutfiye, güzel yorumunuza tşk ederim sagolun damarciyim evet hemde tam damar

)))
slm tam damar full damar valla bende oyle hatta bu sarki bende var ama dosialarda bulamadim hangi isimde koydum kim bilir :lol: :lol: de tekrar dinlemek icin actim sayfayi

ayrica ben dj ebru lutfiye gercek ismim

bundan sonra hep ebru olcek
lutfiye, ebru (litfiye) tşk ederim, bu şarkı gibi cok şarkılarım var sandıgımda arada bir yayın alır hem dinler hemde dinletirim..
slm ben gercekten yayinizi dinlemek isterim radionun linki atarsaniz ugrarim dinlemeye tabi isterseniz ;merak ettim valla :lol:
OOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF SIRF ESERİ DİNLEMEK İÇİN GÜNDE ON KEZ TEMANA ABAKIOM
) İNDİREM BARİ AKLIMA GELMİŞKEN
))
guzel olmus arkadasim emegine saglik usta_37,
lutfiye,
ay_yuzlum58,
S e L,
tşk ederim dostlar sagolun ,güzel yorumlarınız icin...
usta_37, emeğinize sağlıkk paylaşım için tşk
dj gizemm, tşk ederim güzel yorumuna sagolasın..
usta_37
)))
bide yeni imajli nicimle yorum yazim tskler basarilar
cok guzel emegınıze yuregınıze saglık
Beyaz_Gelıncık, tşkler güzel yorumunuza sagolun..
ILK EKLENEN GÖRÜNTÜ FLASH,LI OLDUGUNDAN YENI FORUMDA ACILMADI RESMINI KOYUYORUM GÖRÜNTÜ OLARAK TEMA ARKADAŞLAR..
ustam paylasim in icin tskl guzel tema olmus emegin e saglik saygilar
AYDIN38NL abi tşkler güzel yorumun için sagolasın..
massimo_federico
mrblar paylasim icin tskler
massimo_federico
tşkler,yorumunuza..