Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
selam bende isdiyorum dj kardelen
ve admin senol
degsik renklerde tsk ediyorum simdiden emegine saglik
dj senol, http://i44.tinypic.com/ivc11s.gif KARDELEN
ARKADASLAR ARAMA MODUNDA ISDEDIGINIZ DJ ISMIN SECERSENIZ KARSINIZA SAYIZIZ ISIMLER CIKACAK ISDEKLERI GÖZ GEZDIRDIM ISOM ARKADASIMIZIN HAZIRLADIGI ISIMLER GENELDE ISDENILMIS ARAMA MODUNDAN BULUNMADIGI TAKDIRDE YAZARSDANIZ KALABALIK ISDEK YIGILMAZ SAYGILARR....
SELAM RİCA ETSEM DJ KARTAL İLE GECEYE DOĞRU OLARAK HAREKETLİ SİYAH ÜZERİNE MAVİ BİR SLAYT RESİM YAPABİLİRMİSİNİZ >> ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
DJ CaN yazarsanız sevinirim şimdiden emeğinize sağlık.
isom abi nerdesin kayipsin senin isler biriktiiiiiiiii :lol:
benimkini sakin unutma gelirsen
Merhaba ben sizden bi isim yazmanizi rica etsem...
( HiCRaNGüLü ) Simdiden tesekkürler...
Modeli bu gibi olsun lütfen
http://img576.imageshack.us/img576/1989/deniz.gif
süper olmus ya ellerinize saglik 1 numarasiniz
selam kolay gelsin ... sizden ricam ...dj y€sim.. dj mustafa ... dj berfin... deisik reklerde farkli sekllerde..simdiden cok tskler
selam arkadaslar kolay gelsin bir ricam var bana DJ Efsana bir kac cesit birde Dj AzApMeLeGi yazarmisisniz lutfen beklyiorum
dj hazan isteye bilirmiyimmm 13 7 ve 1 begendim siimdiden tsk ederim
slm Alemin_ByDaMaR ve ferditayfur_fm diye yazarmısnız sımdıden tskler bekleyoırum
Dj eL!F yazarmsnzz..

lütfennn ... ilk bastakiler gibi oLsnn.....

rica etsem..
radioefeler yazarmsnz _?
emeyi,nize tskler dadaskizi yazisini yolladiginiz için yurekten gonulden saygilar dj ceylin
slm sizden bir ricam var yaralı yurek isim deyisik renklerden vede harekeli gonderirseniz cok minattar kalac simdiden emeyinize tskler
rica
mrb, haflardir ariyorum ama ne becerebildim nede biri yardim etti ltf. sizde rica ediyorum...başka bir başlıgada yazdım..artık kim görürse..banada dj ismi yazarmısınız dj elif yazmışsınız çeşitli ve güzel aynen onlar gibi olabilirmi..kırmızı,mavi gümüş ve yesil renkte olabilirmi..hepsi büyük harf DJ SEHER,DJ EMİR,DJ İLKAY ve basinda dj olmadan HAYAL GÖZLÜM....ltffff şimdiden emeginize saglik tşk ederim
rica
mrb, haflardir ariyorum ama ne becerebildim nede biri yardim etti ltf. sizde rica ediyorum...başka bir başlıgada yazdım..artık kim görürse..banada dj ismi yazarmısınız dj elif yazmışsınız çeşitli ve güzel aynen onlar gibi olabilirmi..kırmızı,mavi gümüş ve yesil renkte olabilirmi..hepsi büyük harf DJ SEHER,DJ EMİR,DJ İLKAY ve basinda dj olmadan HAYAL GÖZLÜM....ltffff şimdiden emeginize saglik tşk ederim