You are not logged in.

dilara

Trainee

Date of registration: Feb 3rd 2007

• Send private message

21

Tuesday, July 3rd 2007, 2:28pm

Yaren Fm e teşekkür

Sevgili arkadaşlar öncelikle problemlerin çözümü için gösterilen çabaya teşekkür ederim.

Yaren Fm , bilindigi gibi winap shout cast programda yönetim panelini bilen Admin yayından istedigi Dj hata yapar yada başka bir problemde anında düşürür yayınını keser.

Flatcast programda böyle bir özelligin olup olmayacağı soruldu mu aceba.

Birde 4.15 de olan bann yine 4.16 da kullanılabilir mi ?

Ziyaretçileri rahatsız etmiş olsa bile ancak o kişiye sadece yazmama cezası verilebiliyor yani dinlemeside engellenemez mi?

4.15 te son giren 20 ziyaretçi ve isimleri bulunuyordu istatistik olarak görünüyordu ama 4.16 da buda kaldırılmış.

matrix

Trainee

Date of registration: Mar 15th 2007

• Send private message

22

Tuesday, July 3rd 2007, 7:27pm

simdi söyle söylim evet shoustcastala djyi düşürme var flatcasta djyi atma yok ama bunu belki yapabilirler görüşmek lazım bunu sormadık

banlama olayına gelince
bunu bizde söledik ama zaten ban açılıyor banlanan kişi banı açıyor ama bunu yine belirtcez
dinlememe cezasını bende düşündüm ama söylemedim şöyle bişi var biri geldi rahatsız etti 2 kere çizip mikrofonda istedini söleyebilirsin ona :D

yavas yava hatalarda giderilcek biz istekleri söylüyoruz

son 20 ziyaretçi 4.16 tıda çıkmaz çünkü ban olayı kalktı o yüzden son 20 de yok

yanı admın müdahale edemez

narslan

Trainee

• "narslan" is male

Date of registration: Mar 11th 2007

• Send private message

23

Tuesday, July 3rd 2007, 8:28pm

Şu ana kadar yazılanları okudum.4.16 da bence bir gelişme yok aksine gerileme var.Yani 4.15 daha sağlıklı gibi görünüyor.

matrix

Trainee

• Send private message

24

Tuesday, July 3rd 2007, 8:38pm

narslan saglıklı derken ne yönden saglıklı 4.15 bana anlatırmısın adamın balıyorsun gerı gelıyor banını acıyor küfrediyor flodu atıyorhiç bişi yapamıyorsun saglıklı dedigin bumu

4.16 beta sürüm beta ne demek bilirsin dimi deneme sürüm hatalar yavas yavas kapatılcak ve yeni sürüm cıkacak evet suan bicok hatası vara zamanla kapancak

isteyen 4.15 e gecebilir tabiki ama saldırı olursa 4.15 saglıklı degil

Anonymous

Unregistered

25

Wednesday, July 4th 2007, 5:05pm

Quoted from ""narslan""

Şu ana kadar yazılanları okudum.4.16 da bence bir gelişme yok aksine gerileme var.Yani 4.15 daha sağlıklı gibi görünüyor.

katılıyorum dostum
programın dedıgın beta denem amaclı ancak bu hataları gormek degıl bu nasıl tutuluyormu mıllet begenıyormu demek kullanıslımı ornek olarak msnı verebılırım ılkten betası cıkar ben her betayı yuklerım hıc bı sorunda cıkmaz daha sonrasındada tam surum kullanırı hepımız yaparız flatcast resmen ısın ıcıne etmıs dıyebılırım
turkler yapsın barı programı onlar yapar almanlarda ıs yok :lol:

Anonymous

Unregistered

26

Wednesday, July 4th 2007, 5:08pm

Quoted from ""narslan""

katılıyorum dostum
programın dedıgın beta denem amaclı ancak bu hataları gormek degıl bu nasıl tutuluyormu mıllet begenıyormu demek kullanıslımı ornek olarak msnı verebılırım ılkten betası cıkar ben her betayı yuklerım hıc bı sorunda cıkmaz daha sonrasındada tam surum kullanırı hepımız yaparız flatcast resmen ısın ıcıne etmıs dıyebılırım
turkler yapsın barı programı onlar yapar almanlarda ıs yok :lol:

AllaTurkaa

Administrator

• "AllaTurkaa" is male

Date of registration: Apr 8th 2010

• 1001
  • Send private message

27

Wednesday, July 4th 2007, 5:33pm

pesimist, sen gercekden tam bir pesimistsin, bir insan bukadarmi karamsar olur?? :D

4.16 erken yayilmasinin nedeni asiri istek üzeri oldu, yoksa bilinen hatalar kaldirilmadan sunulmuyacakdi.
4.16 degerini saldiriya ugramiyanlar bilemez... 4.15 de chat temizliginden baska bir ekran göremiyorduk ;)

Beta niye sunulur?
degisik sartlar altinda, degisik bilgisayarlarda, kalabalik bir ortamda deniye bilmek icin?
bunu 2-3 kisinin gerceklesdirmiyecegini sanirim sende bilirsin....
MSN gibi büyük bir kurulumla Flatcasti karsilasdirmak dogru olmaz,
msn in betasi bizim elimize gecmeden, 1000 lerce yetkili ve görevlilerin elinden geciyor.
Flatcast ise kücücük bir aile...

matrix

Trainee

• Send private message

28

Wednesday, July 4th 2007, 11:23pm

yani ne diyim microsoft la flatcasttı kıyaslıyorsunya pes dogrusu msnyi kac kisi denetliyor biliyormusun binlerce kişi

ama flatcasttı 3 5 kişi denetliyor ayrıca koskaca microsoft bu konuda uzman onalar için bu hatalar dklık iş binlerce kişi bakıyor zate önce sunar bakar eklentiler eklencekese ekler

daha sonra tam sürüme gece

evet türkler daha iyisini yapabilir ama bedava yapmaz :D

buyur sen yaz flatcasttı

yani microsoftla flatcasttı kıyasladınya gülerim :D

ekremekrem

Trainee

• "ekremekrem" is male

Date of registration: May 25th 2007

• Send private message

29

Friday, July 13th 2007, 11:04am

Benim Bir sorunum olucaktı flatcastin yeni sürümünü yükledim yükledikten sonra dj arkadaş yayınını yaptı sonra başka bir dj arkadaş aldı ama radyo açılmadı açık gözüküyor ama flatcast yazısı var

cihan

Trainee

Date of registration: Mar 11th 2007

• Send private message

30

Friday, July 13th 2007, 1:59pm

arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum flatcastten radyom slindi yayin yapamiyorummm ekleyemiyorum sid falan silmis sifreyi bilen birisi geri ekledigimi kabul etmiyor yayini acsamda kimse giremiyor bilgilerinizi ihtiyacim var tskler ederim yardimlariniz icin simdi den..........

Epson Ali

Trainee

• "Epson Ali" started this thread

Date of registration: Jun 3rd 2007

• Send private message

31

Friday, July 13th 2007, 4:06pm

cihan senin admin sifreni bilen birisi silmis anladıgım kadarı ile yeni bir sid ac ce yayınını onda yap sitenede yeni sid numaranı eklemen gerekmetedir
ayrıca konuyu yanlış bölüme açmısın bir dahakine dikkat edersen sevinirim
eger isin icinden cıkamazsan

admin@yarenfm.com <----< msn adresim ekle gel ben yardımcı olurum

ahmed_66

Beginner

Date of registration: Dec 8th 2006

• Send private message

32

Friday, July 13th 2007, 6:14pm

cihan abi anlıyorum seni ama bidaha ana şifreyi verme sid şifresiylen yayın ver

yatgin-fm

Beginner

Date of registration: Jul 9th 2007

• Send private message

33

Friday, July 13th 2007, 6:16pm

geçmiş olsun cihan abi canın saol sun

dilara

Trainee

Date of registration: Feb 3rd 2007

• Send private message

34

Saturday, July 14th 2007, 4:01pm

cihan sanırım senin radyonun ana şifresinden giren dj in tüm kayıtı silmiş. Yapacağın yeni baştan bir radyo adresi almak ve verdigin yayını SID girşili verilebilmesini saglamalısın ana şifreni kimseye verme.

karanfil

Beginner

Date of registration: Jul 22nd 2007

• Send private message

35

Sunday, July 22nd 2007, 3:58pm

arkadaslar yardım edermisiniz lütfen

karanfil

Beginner

• Send private message

36

Sunday, July 22nd 2007, 4:03pm

arkadaslar ben yeni sürümü yükledim ama yeni sürüm olmadı tekrar eski sürüme gectim fakat bu sefer eski sürümde calısmadı.yeni sid aldım fakat simdi ne 4.15 nede 4.16 calısıyor 4.16 yı actığımda devamlı your firewall blocked access yazıyor 4.15 i actığımda radyolara girdiğimiz login cıkıyor devamlı yardımcı olurmusunuz

karanfil

Beginner

• Send private message

37

Sunday, July 22nd 2007, 4:08pm

arkadaslar ben yeni sürümü yükledim ama yeni sürüm olmadı tekrar eski sürüme gectim fakat bu sefer eski sürümde calısmadı.yeni sid aldım fakat simdi ne 4.15 nede 4.16 calısıyor 4.16 yı actığımda devamlı your firewall blocked access yazıyor 4.15 i actığımda radyolara girdiğimiz login cıkıyor devamlı yardımcı olurmusunuz

karanfil

Beginner

• Send private message

38

Sunday, July 22nd 2007, 4:18pm

maxma

Professional

Date of registration: Nov 23rd 2006

• Send private message

39

Sunday, July 22nd 2007, 4:55pm

karanfil 4.16 pc den tamamen sil
radyonun stream ayarlarinida 4.15 olarak ayarla tekrar
yeniden maile gelen linki onayla
o zaman calisir

(-~DJ-~)

Beginner