Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
banada yardim edermisiniz ben buradan tema alamıyorum yardimci olabilirmisinz
resimlerin en altında açıklama, dosya adı, boyutu gibi yazılar var.
o yazıların en sağında son tarafa dogru "indir" butonuna basarsanız fcp dosyasını pc nize alabilirsiniz.
sadece resim olarak almak istiyorsanızda resmin üzerinde sağ tıklayın ve farklı kaydet tuşu ile pc nize kaydedin.
Merhaba..Ne yaparsam yapayım temaların hiç birini alamıyorum.Alıyorum kaydediyorum fakat boş bir sayfa çıkıyor devamlı karşıma..Arkadaslarımdan aldığım onların kullandıgı açılan temalarda bende açılmıyor acaba benim pcde bir program mı eksik.LUTFEN BANA YARIMCIIII OLUNNNNNN......ÇOKKKK TEŞEKKURLERRR
sinem073, burdan indirdigin temalar FCP olarak indirilir ve FlatcaSt Producer di$inda bir$eye ihtiyacin yok. Yani kaydetmeyi anca radyo acikken yapabilirSin.
Bazi yayincilarda Flatcast Temalari acilmayip beyaz kaliyordu ayrica Gast ve Guestlere kapali oldugu halde bazilari yazabiliyordu BURDAN indereceginiz yeni Producer F5.2 Sep 28 2009 ile bu sorun cözülmüs olacak