Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ercan utanmıyon mu mılletın ındexsını calmaya bu ındexsı VURGUNUM amcam ayıısıgı fm e hedıye yapmıstı yapıyorsan hakkınla yap at calmaktan ne anlıyon...
edit /reklam
This post has been edited 1 times, last edit by "BERATCAN" (Feb 28th 2011, 12:06am)
atardamar, arkadasim hirsizlik yapmaya utanmuyosun yetkililerde bunu kaldirmasini istiyom emek hirsizlari aramizda isi yok emege saygi lutfen
indexs buraya ait http://ayisigimmmfm.blogcu.com/
atardamar, arkadasim hirsizlik yapmaya utanmuyosun yetkililerde bunu kaldirmasini istiyom emek hirsizlari aramizda isi yok emege saygi lutfen
indexs buraya ait http://ayisigimmmfm.blogcu.com/
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine geldim buraya sizin aranıza.yalnız goruyorum kı bu hırsız arkadas mı dıyım neyse artık soylenen cok sey var buna ama yerı değil.burada bu index yapma bolumu ıle mesgul olan mod arkadaslara sesleniyorum bu arkadasın uyelgıını ıptal edin bieşeyler felan yapın boyle emek hırsızları boyle 3 kagıtcıları aramız da barındırmayın sizden ricam.Gordugunuz gıbı herkes rahatsız bundan ama bkaıyorum uzun bır aradan sonra geldım yıne bu herıf burada ve yıne hırsızlık yapıyor artık yeter diyorum ve bunu ortadan kaldırın uyelıgını ıptal edın yoksa AİHM'e sıkayet edecegım bunu :happy[1]: :happy[1]:
ARKADAŞLAR,ÖZEL İNDEX YAPIYORUM DİYE BAYANLARA MSN ADRESİ VEREN BU ŞAHIS İNDEX CALIP BURADA YAYINLAMASI VE BUNUN İCİN BAYAN BİR RADYOCUYU KULLANMASI,ONUN ALLATURKA NİK,İNİ(NAZOCAN34)KULLANMASI ARTIK BANA SÜPRİZ GELMİYOR,İNDEX CALMASI YETMEZMİŞ GİBİ ÖZEL TEMALARI GİFLERİ İLE KOPYALAMASI BANA NORMAL GELİYOR,BU KİŞİYİ ARTIK FORUM YETKİLİLERİNE HAVALE EDİYORUZ GEREKENİ YAPACAKLARINA EMİNİM...