You are not logged in.

özbay28

Intermediate

• "özbay28" is male
  • "özbay28" started this thread

Date of registration: Jun 19th 2008

• Send private message

1

Tuesday, January 19th 2010, 2:57am

tema çop arabası by özbay

*MeLeK*

Professional

• "*MeLeK*" is female

Date of registration: Nov 4th 2009

• Send private message

2

Tuesday, January 19th 2010, 10:51am

özbay28, Emegine saglik paylasim için tskler..

özbay28

Intermediate

• "özbay28" is male

• Send private message

3

Wednesday, January 20th 2010, 12:52am

*MeLeK*,teşekür ederim saol allah razı olsun

VeR@

Professional

• "VeR@" is female

Date of registration: Nov 27th 2009

• Send private message

4

Saturday, February 6th 2010, 12:58am

Hımm... özbay28 emeğine sağlıkda çöp arabası niye ? yoksa forum çok kirli geldide bi çöp kamyonunamı ihtiyaç duydun :lol:

özbay28

Intermediate

• "özbay28" is male

• Send private message

5

Saturday, February 6th 2010, 6:24am

VeR@,slm cöp arabalı tema istek tema bir arkadaşa yapmıştım ben de burada paylaşmak istedim

byoktay

Beginner

Date of registration: Jan 17th 2010

• Send private message

6

Saturday, February 6th 2010, 2:10pm

özbay28 teşekkürler toprağım ellerine sağlık

yeşim

Professional

Date of registration: Oct 4th 2007

• Send private message

7

Sunday, February 7th 2010, 5:43pm

enterasan bi kompozisyon, bir radyo teması icin.

Date of registration: Aug 2nd 2009

• Send private message

8

Tuesday, March 23rd 2010, 11:37am

ayıp deyuilmi hırsızlık yaptın benim yaptığım temaya adını yazdın

BARAN SEL

Beginner

Date of registration: Nov 8th 2008

• Send private message

9

Wednesday, March 24th 2010, 12:28pm

özbay yakısmıyor sana baskasının temasına isim yazmak emege saygısızlık yapıyorsun Allah islah etsin seni :)

özbay28

Intermediate

• "özbay28" is male

• Send private message

10

Thursday, March 25th 2010, 8:31pm

CANTANEM** biraz saygılı ol kimsin bilmi yorum benim temama nasıl bu yorumu yazarsın ken di yaptıgım temayı burda paylaşamayacak mıyım anlamadım ne den bu benim yaptıgım tema dedin ne hakla bu temaya benim dedin onuda anlamış deilim eger cok begendiysen al senin olsun ama emege biraz saygılı ol lütfen ben kim senin yaptıgı temaya ismimi de yazmam tenezül bile et mem ama siz bunu ken dinize yakış tırı yorsanız size helal olsun daha ne diyeyim

özbay28

Intermediate

• "özbay28" is male

• Send private message

11

Thursday, March 25th 2010, 8:32pm

BARAN SEL.. arkadaşım temayı kimin yaptıgını bilmeden bu şekil yazmanı size yakış tıramadım

özbay28

Intermediate

• "özbay28" is male

• Send private message

12

Thursday, March 25th 2010, 8:36pm

burdan forum yoneti cilerine sesleni yorum bu şekil sorum suzca neyin ne olmadıgını söyleyen bu sekil uyelerin üyeliklerinin si,linmesini isti yorum tsk

• Send private message

13

Wednesday, March 31st 2010, 10:34pm

bana bak saygısız sensin o temayı ben yaptım sen degil beyenen de sensin belliki ama beyendisen al ben sana verim hatta istersen gel bir kac tema daha yapayımda al

• Send private message

14

Wednesday, March 31st 2010, 10:34pm

ona bakarsan seni silmeleri lazım saygısız

• "nisa nisa" is female

Date of registration: Sep 29th 2008

• Send private message

15

Wednesday, March 31st 2010, 10:44pm

ee bu tema kimin şimdi kiminse ispatlasın ona göre yapalım yapacagımızı dimi ya :)

özbay28

Intermediate

• "özbay28" is male

• Send private message

16

Thursday, April 1st 2010, 2:46pm

nisa nisa bu temanın uzerin de oynama varmı siz daha iyi bilirsiniz edit li temalar foruma atılın ca belli olur nisa ben de fprumcuyum ben bu şekil birsey le karşılas madım bu cantanem kim neyin nesi ne hakla bana bu kelimeyi kullanır benim yaptıgım temaya benim diyecek kadar cüret kadar bir say gısız birisi birdaha bana forum da cevap yazar sa bu foruma son girişim olsun say gılar birde bu cantanem niki bana yaban cı deil benim radyom dan attıgım birisi vede kim oldugunu da buldum hakın da yasal işlem başlatcam bu kelimesin den dolayı

slowcu

Master

• "slowcu" is male

Date of registration: Jun 1st 2007

• Send private message

17

Thursday, April 1st 2010, 8:18pm

temayı tekrar paylasıma sunuyorum
cantenem ispatlasın
temasi olduguna
Ona göre silelim !

Quoted

nisa nisa bu temanın uzerin de oynama varmı siz daha iyi bilirsiniz edit li temalar foruma atılın ca belli olur nisa ben de fprumcuyum ben bu şekil birsey le karşılas madım bu cantanem kim neyin nesi ne hakla bana bu kelimeyi kullanır benim yaptıgım temaya benim diyecek kadar cüret kadar bir say gısız birisi birdaha bana forum da cevap yazar sa bu foruma son girişim olsun say gılar birde bu cantanem niki bana yaban cı deil benim radyom dan attıgım birisi vede kim oldugunu da buldum hakın da yasal işlem başlatcam bu kelimesin den dolayi

öyle editler yapiyorlarki ben kendi temami bile ispatlıyamıyacak duruma geliyorum ;)
kanuni işlemmi :roll:

18

Thursday, April 1st 2010, 10:01pm

wallahi bu tema kimin bilemem ama tbrkelr fakattt :cadi: temada kullanilan cop arbasi gifi ve chat yazi yeri cok duzensiz yerlestirilmis,temanin sag ve solundaki storak yani cubuklar ise biri ince biri kalin olmus,,, butonlara gelince yaldizli guzel fakat kirmizi buton ise oda cok duzensiz yerlestirilmis biri sagda digeri solda duzenli olabilirdi.gifdeki opastiy ise gayet tonunda olmus ve kullanisli fakat imzaya gelince daha kucukde olabilirdi.bundan sonraki tema yapan arkadasa basarilar dilerim,ve daha detaylara dikkat etme dilegiyle saygilar:)

• "nisa nisa" is female

Date of registration: Sep 29th 2008

• Send private message

19

Thursday, April 1st 2010, 10:51pm

slovcunun da dedigi gibi bazı temaları anlamak gercektende zor
özellikle isimler siyah zemin üzerine yazıldıysa o kadar kolay siliniyorki anlatamam

biri benim temami editlemiş ve birazda değiştirmiş inanki bi saat sonra kücük bi ayrinti gözüme carpti öle anlayabildim

***CANTANEM**, kuru kuru iddiayla bu olmaz öncelikle ispatlaman gerek bazı seyleri

temayı inceledim her hangi bi yerinden bişi silinmemiş ama siyah agirlikli oldugu için genede bişi diyemiyorum kimseye haksızlık yapılmasını istemiyorum

özbay28

Intermediate

• "özbay28" is male

• Send private message

20

Friday, April 2nd 2010, 4:55pm

nisa nisa-slm bu cantenem denen nik benim radyodan arkadaşın nikini alıp buraya üye olmus ken disi şuraya ken di yaptıgı temasını atsın forumda var mı ona ayit tema vede bu temadan hiç varmı ben neden bir baskasının temasını alıp forumda yayın lıyayım ne cıkarım varki buna bu temaları ben macro media firefoksta yapı yorum kim senin temasını alıp ta paylaşacak kişilike sahip deilim bunu yapmam da ama bu cantenem nikli kişi yi tahmin edi yorum kim oldugunu nisa araştır forum da ona ayit tema var mı ken disi tema yapmayı bile bilen ki,şi deil dir den gesiz ce ken di aklına göre birşey ler yapı yor