Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
slm onur benim isteklerimi ne zaman yapabilirsin bana acil lazım

teşekkrler şimdiden
Selamlar, ben bir istekte daha bulunmak istiyorum. Kırmızı, pembe ve beyaz renklerde DOSTLUK ATESİ FM DOSTLARIN MEKANI yazabilirmisiniz??? Şimdiden teşekkürler, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
ellerine sağlik kardesim allah razi olsun cok saol tsk ederim ellerin dert görmesin
Tesekkurler elinize yureginize saglik cok guzel olmuslar....
Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum isimler tam isteddiğim gibi olmuş emeğinize sağlık.
slm dj gözyaşım , dj canözüm, dj pasaklı, dj alabora, dj papatya,dj yaşar,dj taycan. dj cılgın , radyoyurdum canlı yayın yazarsanız cok tşk e şimdiden allah razı olsun nikler dönen yazı olsun renk altın sarısı saygılarımla
teşekür
*ONUR*****, çok teşekür edrim harika olmuş emeğine sağlık
SELAMMM KOLAY GELSIN
BANADA DEGISIK SEKILLERDE DJ YAZISI YAZARMISINIZ BIRDE YAZDIIGINIZ YAZILARI TEK TEK BAKIPTAMI BULACAM
DJJ MEHMET SIZLERLE
DJJ MEHMET_5757
MEMATİ_5757
ORNEK FM NIN ORNEK DJ SI MEHMET_5757
KALIN SEKILDE OLUERSA YAZILAR SEVINIRIM TSKK EDERIM SIMDIDENN SAOLASINIZZ
****ONUR***** , slm sizden bir ricam var dj denizim yazarsanız cok makbule gecer simdiden teşekür ederim emegine sağlık
onur kardeş yeni gelen dj için Dj EKİM Dj BÖCÜK ve yeni türlerden DJKATLAN degişik renk ve oynarlıkta tşk ederimm
Harika olmuş çook teşekkür ederim. Emeğinize sağlık :thanks: :h050:
slmm dj çiçek yazarmisinizz uzaklaşıp yaknlaşan iki renk olursa sevinirimm kirmizi beyazz saygilarimlaaa :sevgi:
qonyali , ısparta , ıspartalı ,c@dı , cimcime (hepsi ayrı ayrı ) yazarmisiniz rica etsem tskrlr simdiden
onur cok tsk ederım elıne emegıne saglıkkk ıyı calısmaalar
SLM SİZLERDEN BİR RİCAM VAR YAZARSANİZ COM MEMNU OLURUM DJ İSİMİ ATESBEY- SİZLERLE ŞİMDİDEN TŞKLER EDERİM
****ONUR***** , slm sizden bir ricam var dj denizim yazarsanız cok makbule gecer simdiden teşekür ederim emegine sağlık