You are not logged in.

• "((((YARGIC))))" is male
  • "((((YARGIC))))" started this thread

Date of registration: Jun 23rd 2007

• Send private message

1

Tuesday, July 3rd 2007, 6:31pm

SORUNUM VAR YARDIMCI OLUN LUTFEN

slm arkadaslar
benim bir sorunum var yarfdimci olursaniz sevinirim
ben vista kullaniyorum ve radyo temasini radyoya koyamiyorum
import from file yapiyorum ve benim pc radyoyu kapatmami istiyor
problem olustu diyor problemi bul diyorum radyoyu kople kapatiyor
URL olarak temayi koymaya calistim tema aciliyor ama cat bolumune yazi yazamiyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

matrix

Trainee

Date of registration: Mar 15th 2007

• Send private message

2

Tuesday, July 3rd 2007, 6:34pm

explorermi kullanıyorsun vistada eger explorer kullanıyorsan firefoxta dene bunu birde

Epson Ali

Trainee

Date of registration: Jun 3rd 2007

• Send private message

3

Tuesday, July 3rd 2007, 6:36pm

sanırım senin sorunun pc ile ilgili ekplorer hatasi veriyor yanpan gereken işlk öncelikle 4.15 yada hangisini kullanıyorsaln artık 4.16 kaldırıp yeniden yükle birde dinleyici olarak girdigin zaman gene kapanma hatasi veriyormu? ayrıca explorer de yapıyorsa sadece eger fre fox yada opera kullanmayı dene cevabını bekliyorum dene bunları bi

CAN POLAT

Trainee

Date of registration: Jun 19th 2007

• Send private message

4

Wednesday, July 11th 2007, 4:58am

slm arkadasim birde backgrund üzerine dene orda url yazisi var ona tikla vede solda acilan bir kare olur o karenin icindekini sil vede kendi url unu yerlesdir toolsdaki herhangi bir yaziya tek bir kere tikla kendi masken acilmasi gerek saygilarimla

i-rem

Professional

• "i-rem" is female

Date of registration: Jun 26th 2007

• Send private message

5

Wednesday, July 11th 2007, 10:16am

Chat bölümüne yazi yazmak istediginde mi yazamiyorsun ? Tools kutusunu kapatma ((((YARGIC)))), ! Bende'de bir kac kere hata verdi dinleyicilere yazi yazamiyorum diye anons verdim ama cözümünüde kendim buldum, Tools olan kutucugu kapattigim anda chat bölümüne yazamiyordum bende kapatmayiverdim durdu bi kösede :bilmem: en azindan yazi yazabildim..

Ama eger sorun Url'den background verdiginde CHAT bölümün hic olmamasi ise, sey önercem hepsinden basit, chatradio-dark seciyorsun ordan Background from url yapiyorsun ve diger arac gerecleri yerine cekiyorsun, eger cünkü NEW yaparsan chat bölümünüde eklemen gerekir yoksa chat bölümün olmaz ve yaptigin islemleri arada bir kaydet hangi isim altinda kaydetmek istiyorsan, pc zorlaniyosa resimleri falan yüklemede komple explorer'i kapatabiliyo, hizina yetisemiyosa, vista'da daha cok oluyo sanirim bu sorun :s045:

6

Wednesday, July 11th 2007, 10:22am

Bu sıkıntının en kolay yolu başka bir browser kullanmak. Firefox da bu hata neredeyse hiç olmuyor. Yayın yapan djler yayınlarını firefoxla yaparlarsa bu sorunu
daha az yaşarlar.

Aylion

Intermediate

• "Aylion" is female

Date of registration: Sep 20th 2006

• Send private message

7

Wednesday, July 11th 2007, 10:25am

((((YARGIC)))), bu vistada bilinen bir sorun
bu konula ilgili yazi burda --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=18668#18668