Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Türkiye Radyoları Arasinda Görünmüyorum
Arkadaslar öncelikle bu sitede emeği geçen tüm dostlarima tesekkuru bir borç biliyorum.Arkadaslar ben radyomu Türkiye Radyoları arasında yada baska listede göremiyorum yardımcı olacaginiza eminim Tskler tekrar
Radyo Cemican Türküler Sesiniz Türküler Sesimiz
Radyo Cemican Admin Bölümünden ayarlaman lazim
Detayli bilgiler burada
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=686
Radyo Cemican Admin Bölümünden ayarlaman lazim
Detayli bilgiler burada
:burda:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=686
Tskler Arkadasim ama ben bu soylediklerini yaptim yani tryi sectim ama cikmiyor ilgin icin tskler
Radyo cemican eyer radyo kapali ise ve user yani dinleyici yok ise
Listede Radyonuzun ismi mevcut olmaz en az 1 dinleyici olmasi lazim
Bunuda biliyorum kapalı ise User 0 kac tane dinleyicin varsa o sıralamalara bakiyorsun biliyorum bunları ama bulamadim hic bir sekilde tskrar tsk ederim ilgine arkadasim
Cemican Kullanici ayarlarina girdigin zaman ordan radyo icin bir Title (baslik) ve show's description (yayin tanitim) mesela...title olan yere: RadyoCemican sizlerle..show description: Damar-PoP-yada yöresel Müzik gibi biseyler yazmalisin..yoksa flatcast siralamasinda yayin ismi yazmaz sadece title, show description olarak gösterir belki bunlardan biri sensin ?

Sen bi ayarlara gir bak kesin bos biraktin o yüzden bisey yazmiyo ve siralamada kendini göremiyosun :bash:
i-rem, Cok professional degilim ama biliyorum bunu
Site Adına Radyo Cemican
Açıklamasınada Türküler Sesiniz Türküler Sesimiz yazdım ama gorunmuyor bu soylediklerinizi ben defalarca kontrol ettim ama olmuyor.İlginize sonsuz tsk ederim arkadaslar hata yapıyorum ama nerde bende bilmiyorum
Bazen radyo ısmı cıkmıyor.ama merak etme
cıkar bendede cıkmıyordu ıcerde dınleyıcı oldugu halde
ama refresh(yenıle) yaparsan belkı duzelebılır bıde seyı dene
admın panelınden tamamen cık zıyaretcı olarak bak o zamanda
cıkabılır.yanı cok onemlı bısı degıl mutlaka cıkıyor merak etme.
Tskler Yardımın icin iyi çalısmalar
ya ne bilim ben cemocan herseyi bilebilirsin tabii de, bak gezinirsen eger flatcast'ta bir sürü title, show's description yazan radyolar var degismiyolar yada yazmiyolar oralara, onlari tiklayip girip bi bakayimmi
nick alirken bilgiler giriyorsun ya, dogum gününü yazabilecegin sayfada en alttaki iki kutuya yazmalisin bu bilgileri..sen yinede oraya bi bak bosmu :book: