You are not logged in.

GuL PeMBe

Professional

• "GuL PeMBe" started this thread

Date of registration: Mar 23rd 2008

• Send private message

1

Friday, November 6th 2009, 3:26pm

Fikirleriniz Almak Isdedik

Evet Arkadaslar Fmimizin Webtasarimcisi Ali Paksi Ve Cok Degerli Dostumuz Arkadasimiz Ilk Denemezi Olarak Tema Yapmisdir Ve Sizle Paylasmak Isdedi Tema Hakkinda Yorumlarinizi Büyük Bir Heycanla Bekliyor Umarim Beyenirsiniz Yorumlarinizi Bekliyoruz ....

Kendi DJ Isminizle Ayni Temayi Isderseniz Bize Söylemeniz Yeterlidir Arkadaslar ALi Kardesimiz Büyük Bir Zevkle Sizle Paylasicakdir ...

BORAN55

Professional

• "BORAN55" is male

Date of registration: Dec 1st 2007

• Send private message

2

Friday, November 6th 2009, 4:25pm

Öncelikle ellerinize vede emeklerinize tskler ederim, herhalde ilk temanin heyacanini ve verdigi hazzi bir daha ne kadar daha gözalici yada güzelinide yapsaniz alamayacaksiniz. bu yüzden ilk temaya elestirisel bakmayi cokda dogru bulmuyorum sahsi fikrimce. ve gelecek calismalarinizda size basarilar diliyorum saygilarimla...

3

Sunday, November 8th 2009, 1:46pm

Arkadaşım Emeğine Yüreğine Sağlık İlk Tema Çalışman Olmasına Rağmen Oldukça Hoş Vede Başarılı Tebrikler Başarılarının Devamını Dilerim
Bu Arada Aramıza Hoşgeldin ;)

BY*ZALIM

Professional

• "BY*ZALIM" is male

Date of registration: Mar 27th 2009

• Send private message

4

Tuesday, November 24th 2009, 1:48pm

evet guzel olmus ama reklam temadan buyuk olmus :happy[1]:

GuL PeMBe

Professional

• "GuL PeMBe" started this thread

Date of registration: Mar 23rd 2008

• Send private message

5

Wednesday, November 25th 2009, 6:47pm

BY*ZALIM, bu saten bir deneme olarak eklendi arkadasim eger temayi beyinirseniz tabiki reklamsiz sekilde size iletiriz denemek amacli yapilmis bir tema sizin görüslerinizi ala bilmek icin arkadaslar....
ve ilk denemezi olarak bence cok güzel olmus ben beyendim ... umarim devaminida getirir ali kardesimiz bu seferde kendi adi altinda insalahh...
ellerine emegine saglik ali kardesim mutlaka devamini bekliyorum ...

özbay28

Intermediate

• "özbay28" is male

Date of registration: Jun 19th 2008

• Send private message

6

Monday, December 21st 2009, 11:45pm

GuL PeMBe. başarı larının devamını dilerim