Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
BİRDE RİCA ETSEM DOSTLUKLAR FM YAZARMISINIZZZZ

))
BİRDE RİCA ETSEM DOSTLUKLAR FM YAZARMISINIZZZZ

))
SAyfa 27 de peçeli yazmişsin onur çok beendim bu benim için çok önemli abi banada banada ayni şekilde HANIMAGA yazarsan çok sevinirim
çok tşk ederim arkadaşım emegine saygılar :a5:
Merhabalar
Aslinda hayatta hep baskalarindan bir ´sey istememeye gayret göstermisimdir, Pekte kimseye isim düsmez onun icin nasil rica edecegimi bilemiyorum.. Söyle baslayim banada iki yazi hazirlarmisiniz? fakat cok renkli ve hareketli olmasin siyah ve gri tonlarda sade iki yazi rica ediyorum.. Hüznüme yakisan renklerde iki secim
Dj HüZüN le siir tadinda
Hüzün le hüzünlü saatler
simdiden Tesekkürler, bu arada arkadaslara katilmadan edemeyecegim emeginize saglik harikalar cikarmissiniz....
emeklerine saglik onur kardes hepsi birbirinden harika olmus cok teşekürler hakkini helal et kardesim allaha emanetsin hayirli günler inşallah
gule gule kullan :up:
MERHABA ELLERINIZE SAGLIK COK GUZEL OLMUS BANADA SADECE FARKLI RENKLERDE GAMZE YAZARMISINIZZZ
selam bende bekliyorum abi yazmani
abi sayfa 27 de yazmissin peceli onlardan abii bunlar deildi abii
http://i34.tinypic.com/5tt3f7.gif bunlardan isim HANIMAGA OLUCAK
ONur abii yukaridaki giflereden yaparsan çok menmun olurum
abiii harikasin eline yüregine saglik çok çok tesekürlerr
abiii harikasin eline yüregine saglik çok çok tesekürlerr
gule gule kullan
abi utanraak bi istegindaha olucak BANASOR ÖMER SON istegim abi
rengi yeşil tonda abi ordaysan