Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
S.a gerçrktende bu tema çok güze,l göze ayrı bir estetik kazandırıyor kırmızının tonları arasında siyahı kuullanmanız ve kulanmış olduğunuz resim temayı bütünleştirmiş.Emeğinize sağlık...
..
Begendiginize sevindim..güzel yorumunuz için tesekkürler..
ya arkadaş
bu temaları
üye oldugum halde
indiremiyorum neden kaynaklanır
eyedrop, indiremesin arkadasim fcpsi yokki
...muvahhıd..., Emegine saglik paylasim icin tskler...
muvahhid calasmanalirin hos ama Allah lavzi cehet sayfasinda olmamas umarim kizmasin Allah lavzi en yukarilara yakisir calismalarinda basarilar
....
hepinize tşk yorumlarınız için.. BY ZALİM ..Allah lafzının chat sayfasında olamayacagini kim söyledi .zannediyorum ilk kez görmüyosun ? yinede hassas düşüncen için Allah r.o ...
ya arkadaş
bu temaları
üye oldugum halde
indiremiyorum neden kaynaklanır
eyedrop indirmene gerek yok sağ tıkla özelliklerden linki kopyalayıp radyona url kısmına yapıştır hepsi bu ..
ben tsk ederim anlayisiniza sadece bu tememada deyil bu sekil gurduyum hertemaya ayni elestiriyi yaparim yapmak zorundayim allah lavzi en östlere yakisir ayrica binlerce dini tema yaptim yeni gurmuyorum evet cok rasladim dini temalara biraz özun gusterilmesi gerek diye dusunuyorum tskler hayirli paylasimlar dilerim
emeğine sağlık çok güzel olmuş
aslinda cok guzel gorunum bir tema öncelikle emagine yuregine saglik ama keske insanlarimiz birdde saygili seviyeli olsa bu temayi kullanirken dengesizbirinin gelip argo söz kullandigini dusununn

( özel gunler haric ben karsiyim böyle temalarin kullanilmasina yinde tesekkürler