selam arkadaslar benim sorunumda şu ben site kurdum her sey tamam bitürlü index html dosyasini kuramadim şimdi yalişlikla index dosyasinida sildim dosya açamiyorum ne yapacagim bir türlü dosyayi açamadim bu tür dosya açamazsin diye uyari geliyor ne yapmaliyim bana yardimci olursaniz sevinirim dünde yazmistim ne olur yardim edin kafayi yecem ne yaptiysam dosya açamadim acemiyim yardimci olursaniz sevinirim simdiden teşekkür ederim hepinizden allah razi olsun saylarla
beratcan kardeş ben blogcu comdan aalaturkaa.blogcu.com diye bi site yaptım ve şablonun içine burdan hazır bi index alıp attım sid nonu kendi radyomun sid nosu yaptım onayladım fakat siteye tıkladığımda anasayfa açılıyor ve dj girişinden tek ben girip yayına giriyorum ama hiç bi user giremiyor modemden 40123 nolu portuda açtım ama bi türlü yapamadım bi hatadır uğraşıyorum bi yardımcı olurmusun rica etsem
beratcan emeklerin icin cok tskler. benimde senden bi ricam olacak flatcastten radyo html si indirmek icin tarif ettigin link bende ki flatcast sayfasinda yok sorun nedir bi aciklama yapabilirmisin
flatcastın verdiği sadece iframe kodudur o kodu yukarıda verdiğim başlıktan bir indeks beğendikten sonra içindeki iframe kodunda yazan SİD nosunu sizin maile gelen 6 haneli rakamdan ibaret SİD nosu ile değiştirip sitenizi kayıt ettikten sonra
dinleyicilerinize o site adresi üzerinden yayın yapcaksınız
flatcast ın verdiği sadece allta verdiğim koddur kırmızı ile belirttiğim yerdeki SİD nosunu sizikni ile değiştirip sitenize yerleştirin hepsi bukadar
beratcan arkadasim dogru anlatamadim galiba sanirim sid nosunu almak icin broadcasters area ya tıklayınca gelmesi gereken create a new stream yok bunu sormak istemistim. simdiden tskler