Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
linkler ölü
arkadaşım likleri bir süreliğine erişime kapalı. bir güvenlik problemi nedeniyle sıkıntı yaşıyorum yeni linkleri göndericem. ana sayfayı kontrol edebilirsiniz.
Arkadaşlar Üyelik Hesabı alma ve Radyo Hesabı Açma videosu için altarnetif link..
http://depo.mynet.com/dosya/41057/flatcast
vallahi her konuda süpersiniz! cok tsk ederim bi cok konuda sayenizde ilerledim, basarinizin devamini dilerim
SLm ark Lar

Ben Radyo Kurdum Ve Baska Bi Sitedede yayinLadm ama sorun oluyor..
Yayin acik gosterilirken baskalarinda yayin yok diye gozukuyor

'Stream is not available' yazio

Yardimci oLursaniz Sevinirim..
Tsk Ler Simdiden.
Śα&,
sid numarasini sitede yanlis vermissindir. html deki Iframe kodunu tekrar kontrol et.
MRB BEN 3 KEZ DENEDİM AMA MAİL KUTUSUNA HİÇ MAİL GELMEDİ ACİL YARDIM BEKLİORUM...MYNET MAİL DE DENEDİM AMA OLMADI
istenmeyen(Junk) mail bölümüne bak bazan oraya gelebiliyor
güzel bir çalışma
gerçekten çok güzel anlatılmış hayatında flatcast in ne olduğunu bilmiyen bir kişi bile kolaylıkla anlaybilir.
This post has been edited 1 times, last edit by "****ONUR*****" (Sep 1st 2010, 7:43pm)
radyo kurma
slm arkadaslar ben 2 tane radyo kurdum ama ne yapdiysam artik kuramiyom bu bölüm gelmiyo (create a new stream) nedendir acaba simdiden tskr yardiminiz için
inci tanemsin,
- create a new stream
Bu secenegin cikmasi icin Flatcastta kayitli üye olman gerekiyor yani Nick (radyoismi vs..) e-mail onayli olmasi gerekiyor, onaylanmamis nicklerle radyolara giris yapabilirsin yanliz radyo kuramazsin..
slm arkadaslar ben 2 tane radyo kurdum ama ne yapdiysam artik kuramiyom bu bölüm gelmiyo (create a new stream) nedendir acaba simdiden tskr yardiminiz için
Bu Konudaki i$lemi yaptiktan sonra "create new stream" secenegi acilir 
Aktvasyon Maili Gelmedi ?
Arkadasim dedigim gibi onayli Nickle acabilirsin anca yani gecerli bir e mail adresi verip nickini aktive ettiysen o secenek (creat a new stream) Broadcasters area da zaten otomatik cikar...
Slm
ben Radyo Actım ßlogcudan Sitede Aldım Ama Sıteme Koyamadım 1 turlu radyomu bana yardım edın Html AyarLarını Nasıl yapcam
ben Radyo Actım ßlogcudan Sitede Aldım Ama Sıteme Koyamadım 1 turlu radyomu bana yardım edın Html AyarLarını Nasıl yapcam
Arkadaşım İlk Olarak Yapman Gereken Bu Başlıktan Hoşuna Giden Bir İndex Seçmen
Daha Sonra Yapman Gereken Herşey Burada Detaylı Bir Şekilde Anlatılmış
arka plana gecme
radyonun ana sişfreleriyle radyonun ana ekranına gırmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
daha once nasıl giriyodunuz ??
yine aynı şekilde girceksiniz
flatcast sitesine online olun
giriş yaptığınızda nicikinizin hemen altında
>>>>
Broadcaster's area yıklayın
gelen ekranda
Start stream zaten sizin radyonuza giriş ekranıdır ordan girebilirsiniz
This post has been edited 1 times, last edit by "Beratcan" (Oct 13th 2010, 10:00pm)
Teşekkürler ederim .Emeğinize sağlık.
Tema ahzırlayıp her şeyi halletik diyelim, yayın sayfasını nasıl yapacaz? henüz video yu izlemedim işallah buda vardı