You are not logged in.

Dear visitor, welcome to AllaTurkaa. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Date of registration: Oct 19th 2008

• Send private message

21

Tuesday, January 13th 2009, 4:04pm

kardesim sanada zahmet veriyoz ama kusura bakma bn dj yazısını yapıyorum radyoya ekleyecegimde büyük geliyo onun boyutunu nasıl ayarlayacagımı resimli olarak bi anlatırsan çok sevinecem

22

Tuesday, January 13th 2009, 4:47pm

isyan ateşi,

buyur
flash olarak anlattım ben masa üstü klasörleri gizli yaptığım için kaydedince bende görünmedi sizde görünür kaydettiğiniz gif

[flash width=740 height=480]http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/dd.swf[/flash]

Date of registration: May 24th 2008

• Send private message

23

Thursday, February 26th 2009, 12:58pm

reklamı yazacağım yeri bulamıyorum :(

Emeğinize sağlık çok güzel bir anlatım olmuş fakat ben yazı yazacağım yeri bulamıyorum diğerlerini çözdüm birde yazıyı yazıp görebilsem cok mutlu olacağım. :)

roses86

Beginner

• "roses86" is female

Date of registration: Mar 22nd 2009

• Send private message

24

Tuesday, March 24th 2009, 8:18pm

SLM ARKADASLAR BENDE 3D PROGRAMINDAN HAREKETLİ YAPTIM BENİMDE OLMADI YANİ KAYDEDEMYORUM GALİBA DEDİGİNİZ FİLE EXPORT ANİMASYON SAYFASI DİYE Bİ YER GÖSTERMİSSİNİZ ONU BULAMADIM NERDEN BULUCAM O SAYFAYI BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM=)

mahmuthan0038

Intermediate

• "mahmuthan0038" is male

Date of registration: Dec 24th 2008

• Send private message

25

Sunday, April 19th 2009, 1:04pm

kardes boyutunu nasıl ayarlıcaz

~elmas~

Intermediate

Date of registration: Oct 23rd 2008

• Send private message

26

Wednesday, October 7th 2009, 1:36pm

slm benim sorunum dj yazisini yaziyorum urlyi verdimmi yayindan düsüyorum otomaikmen nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

tskler

caki03

Trainee

• "caki03" is male

Date of registration: Jun 23rd 2007

• Send private message

27

Wednesday, October 7th 2009, 3:29pm

ADIGE

Professional

Date of registration: Jul 16th 2008

• Send private message

28

Saturday, October 17th 2009, 3:26am

aciklama

arkadaslar ekleyememe nedeniniz kaydederken yapilmasi gereken kücültme ayari resimdeki gibi ayarlarsaniz sorun hallolcaktir ve büyüklügü ne olursa olsun siteye ekleyebilmek icin upload sitelerinde resmi upload edip daha sonra sitenin verdigi url adresini fcp yapistiriyosunuz..

3D CALISMALARINDA YAZMIS OLDUGUNUZ YAZIYI RENKLENDIRIRKEN BACKGRAOND RENGINI SIYAH YAPARDANIZ GRI OLMAZ VE HER ZEMINE UYAR
UMARIM YARDIMCI OLABILMISIMDIR .
ÖRNEK:

cicegim_42

Trainee

Date of registration: Jun 19th 2009

• Send private message

29

Tuesday, October 20th 2009, 5:34pm

slmm arkadaslar 3D programindan bende indirdim ama tek sorunum var sizden yardim istiyorum yaziyi yazdiktan sonra radyoya koydugum zaman dusuoyrum neden acaba simdiden tsk ederm yaridminiz icin

30

Tuesday, October 20th 2009, 8:44pm

cicegim_42,

yazdığınız yazıyı pc nizden direk olarak radyoya koymayın
herhengi bir resim yükleme sitesine upload edin size url link vercek o link'i

insert / picture / Url ekleyin

veya burdaki flash ı izleyin

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=23038