Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
kardesim sanada zahmet veriyoz ama kusura bakma bn dj yazısını yapıyorum radyoya ekleyecegimde büyük geliyo onun boyutunu nasıl ayarlayacagımı resimli olarak bi anlatırsan çok sevinecem
isyan ateşi,
buyur
flash olarak anlattım ben masa üstü klasörleri gizli yaptığım için kaydedince bende görünmedi sizde görünür kaydettiğiniz gif
[flash width=740 height=480]http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/dd.swf[/flash]
reklamı yazacağım yeri bulamıyorum :(
Emeğinize sağlık çok güzel bir anlatım olmuş fakat ben yazı yazacağım yeri bulamıyorum diğerlerini çözdüm birde yazıyı yazıp görebilsem cok mutlu olacağım.
SLM ARKADASLAR BENDE 3D PROGRAMINDAN HAREKETLİ YAPTIM BENİMDE OLMADI YANİ KAYDEDEMYORUM GALİBA DEDİGİNİZ FİLE EXPORT ANİMASYON SAYFASI DİYE Bİ YER GÖSTERMİSSİNİZ ONU BULAMADIM NERDEN BULUCAM O SAYFAYI BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM=)
kardes boyutunu nasıl ayarlıcaz
slm benim sorunum dj yazisini yaziyorum urlyi verdimmi yayindan düsüyorum otomaikmen nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim
tskler
aciklama
arkadaslar ekleyememe nedeniniz kaydederken yapilmasi gereken kücültme ayari resimdeki gibi ayarlarsaniz sorun hallolcaktir ve büyüklügü ne olursa olsun siteye ekleyebilmek icin upload sitelerinde resmi upload edip daha sonra sitenin verdigi url adresini fcp yapistiriyosunuz..
3D CALISMALARINDA YAZMIS OLDUGUNUZ YAZIYI RENKLENDIRIRKEN BACKGRAOND RENGINI SIYAH YAPARDANIZ GRI OLMAZ VE HER ZEMINE UYAR
UMARIM YARDIMCI OLABILMISIMDIR .
ÖRNEK:
slmm arkadaslar 3D programindan bende indirdim ama tek sorunum var sizden yardim istiyorum yaziyi yazdiktan sonra radyoya koydugum zaman dusuoyrum neden acaba simdiden tsk ederm yaridminiz icin
cicegim_42,
yazdığınız yazıyı pc nizden direk olarak radyoya koymayın
herhengi bir resim yükleme sitesine upload edin size url link vercek o link'i
insert / picture / Url ekleyin
veya burdaki flash ı izleyin
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=23038