Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
winap ve mediyaplayer,den yayin yapma ?
Merhaba ya ben sizlerden yardim istiyecektim umarim yardimci olursunuz
Ben winaptan yayin yapmak istiyorum ama birturlu yapamadim yazili olarak konu var ama onla beceremedim bunu bana resimli olarak annlata bilirmisiniz simdiden tesekkürler
Buyur Hem Videolu Hem Ses bir anlatim
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=143618#143618
eger dj mixer yerine winamp veya media player kullanmak istiyorsan remixin linkine takil.
eger dinleyicilerine winamp veya mediapalyer üzeri yayini dinletmek istiyorsan, yanlis adrestesin. Flatcast yayini sadece flatcast Viewer üzeri dinlenebilir.
slm diva benim bi sorunum var radyoya giriyom kapalı görünüyo.... dj girisi yapiyom mavi bi ekran cikiyo altta Error : the show is sent from onother computer, which does not allow to take over die bi yazi cikiyo acil yardimmm
arkadaslar biri bana yardimci olsun lütfennnnn acillll
abitoglu,
the show is sent from onother computer, which does not allow to take over
yayınınızda bir dj varsa ve size dj girişi (take over)i açmazsa o uyarı çıkar
yayını alabilmniz için yayındaki dj size dj kapısını açmalı
şayet radyonuzda herhangi bir dj yayında değilse flatcast ana sayfasından açın radyonuzu
başka bir seçenek
radyoyu birkez açıp kapadığınızda ve tekrar yayını almağa çalıştığınızda explorerden bazan geç düşebiliyor
sorunu çözmek için ya pc yi kapatıp açıcaksınız yada CTRL+ALT+DEL tuşlarıyla görev yöneticisinden askıda kalan exploreri sonlandırcaksınız
yayında dj yoktu ama sadece ben degil baska pc lerden arkadaslarda aynı sorunu görüyodu... ama kendiliğinden halloldu tskler beratcan.....
radyoyu birkez açıp kapadığınızda ve tekrar yayını almağa çalıştığınızda explorerden bazan geç düşebiliyor
sorunu çözmek için ya pc yi kapatıp açıcaksınız yada CTRL+ALT+DEL tuşlarıyla görev yöneticisinden askıda kalan exploreri sonlandırcaksınız
yayın sizin explorerde düşmediği için diger bilgisayardakilerde radyonuzu açamazlar
yada explorer harici bir tarayıcı ile radyoyu kullancaksınız (mozilla) Firefox gibi