Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Gercek süper olmus ellerinize ve yüreginize saglik iscilik cok ama degmis canlar ben Erzincanli_Celal admin ve yöneticim ama cok bilgim yok ne yaziki canlar yardimci olursanis cok sevinirim simdilikten cok cok tsk ederim ellerinize ve yüreginize saglik
SLM KOLAY GELSIN ARKADASLAR BENDE YENI DJ YIM BANADA YAZARSANIZ SEVINIRIM DJ*ASKSIZ GEMI* BIRDE DOSTLUĞUN VE KARDEŞLEYİN BİRLEŞTİYİ MEKAN KIRMIZI RENKTE OLURSA SEVIRIM CISITLI SEKILLERDE LUTFEN SIMDIDEN COK TSK EDEOYRUM BIR KAc ceıt yazarsan cok sevınırım
Kolay gelsin İso abicim bana böyle ışıltılı süslü püslü DJ MASAL - DJ ASYA - DJ RAHMAN GÜLÜ VE DJ AHMET YAZARMISIN IKIŞER ÇEŞİT YAZARSAN ÇOK MAKBULE GEÇER ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE SAĞLIK[img][/img][img][/img]
arkadaslar bende yenı dj oldum ve yardımınıza ıhtıyacım var sımdıden tsk ederım emeyınıze 1. DJ*AŞKSIZ GEMİ* 2. DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİN BİRLEŞTİĞİ MEKAN www.gözdefm.de.ms 3. www.gözdefm.de.ms bunları kardes sana zahmet farklı sekıllerde yasparsan sevınırım tskler sımdıden
selamun aleykum ıyı aksamlar
DJ CANISIM
DJ ESİLİA
DJ MERVAN
DJ MURAT
yazarmısın rica etsem kirmizi, gri ,mavi ,beyaz,yesil,pembe renkler olursa hepsınden de cesıt cesıt yazarsan sevınırım cok cok tesekkurler ellerıne saglık....kib...aeo...bb..
19,31 sekıldekı gıbı olursa :thx: :thx:
hanimaga sizlerle ve ali reis sizlerle yazarmisin ya gercekten yaziliyomu para verip yazdiramiyoruz valla degişik sekilerde yazarsanik çok çok tesekürler
isim
isom kardes rica etsem hanimaga sizlerle ve ali reis sizlerle deişik sekilerde yazbilirmisiniz yaaa yazarsaniz degişik sekillerde çok çok sevinirim alperen
Selam Banada böyle bi isim yapa bilirmisiniz Dj-ArZu olarak mümkünse kirmizi ve pembe renk olsun cok tsk ederim
Slmmm hayirli aksamlar bana rica etsem iki nick yazarmisiniz 28. ve 37. nolu yazi seklinden olursa sevinrim
CeyLangözLüm
CeyLangözLüm
Seni SEViYORUM
simdiden emeklerine saglik tskler
abicimmm iyi aksamlarr NUR&BURCU sizlerle , ıspartalı iki kafadar burcu&nur sizlerle, değisik renklerde yazarsann sevnrm abii alllah razı olsn simdideenn tskrlr
Üstad bana bir kaç çeşit dj Ali Rıza, dj Mor Menekşe, dj Asi ve Mavi, Dj Melike istesem yazar mısınızz?? Şimdiden teşekkürler
:h050:
selam kirmizisapka sizlerle degişik sekilerde renkleride kirmizi olsun dört bes cesit öbürlerini yaparken bunu yaparsaniz çok memun olurum
dj is mi
abi isimler nezaman yazilir acaba simdiden tesekür edrim sabirsizlikla bekliyorum eline emegine saglik
slm yanlış anlamışsınız beni resim degil RAMİS di ayrica kendileri teşekkürlerini sunuyor birde Mİss-Bon istiyorum dj yazisi size bende tskler ederim sağolasiniz
???
ne yazdınız görunmuyor
slm dj* ASKIM SENI SEVIYORUM. yazisi rica etsem simdiden tsk.
abi cok tesekkür ederim çalışmaların cok süperrr
:thx: