You are not logged in.

by tayfun

Intermediate

• "by tayfun" started this thread

Date of registration: May 26th 2008

• Send private message

1

Friday, September 18th 2009, 4:57pm

İnternet Sürekli Kesiliyor!!

Arkadaşlar kısa süre önce böyle bir gelenek haline geldi pc de sürekli internet kesiliyor ağ bağlantılarımdan devre dısı bırakıyorum sonra yine etkinleştiriyorum ama internet gelmiyor pc yi bekleme moduna alıyorum 10 15 dakika sonra acıyorum bakıyorum internet gelmiş bu hep böyle oluyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

• "****ONUR*****" is male

Date of registration: Jul 14th 2009

• Send private message

2

Friday, September 18th 2009, 5:46pm

by tayfun, modemin resetleyıp tekrardan kur cerezleri silmen gerek

by tayfun

Intermediate

• "by tayfun" started this thread

Date of registration: May 26th 2008

• Send private message

3

Friday, September 18th 2009, 5:58pm

Denedim onu yine aynı şeyi yapıyor

denizlerde

Intermediate

Date of registration: Jul 29th 2008

• Send private message

4

Friday, September 18th 2009, 6:11pm

sizin yapabileceğiniz birşey yok..türkiye genelinde bu sorun var..alt yapı yapılandırma çalışmaları olduğu için çeşitli zaman ve bölgelerde bu sıkıntı bir süre daha devam edecekmiş..ttnet..duyurusu

• "beratcan" is male

Date of registration: Jul 6th 2007

• Send private message

5

Friday, September 18th 2009, 10:17pm

Quoted from ""by tayfun""

10 15 dakika sonra acıyorum bakıyorum internet gelmiş

modeminizi ısınıp ısınmadığını kontrol ediniz ısınıncada düşemeler veya nette yavaşlama olur

eğer ısınmadan kaynaklanan sorun değilse aşağıdaki bilgiler geçerli

Diger nedenler

Bunun birden çok sebebi olabilir. Pc'de sorun olmadığına eminseniz, kablolarda sorun olmadığına eminseniz, voltaj dalgalanmasına da bakın. Eğer voltaj çok düşük veya hissedilmese de gidip geliyor ise voltaj ufaktan, sorun yaratabilir. Bir diğer seneryoda ise modemde sorun olabilir. Sizde de bu tür problemlerden meydana geliyor olabilir

Bilgisayarınızdan kaynaklandığını sanmıyorum. İnternetinizi 8 Mb e kadar kampanyasına geçirdiyseniz onla ilgili olabilir. Çünkü geçiş sonrası yaklaşık 1 ay kadar devam sorun olduğu, hızın düşüklüğü, devamlı hattan düşmeler olduğunu belirtiyorlar.

Üstte belirtiğim tarife geçişini yapmadıysanız telekom müdürlüğüne gidip portunuzu değiştirmelerini söyleyebilirsiniz. bağlı olduğunuz portta sorun var olabilir.