Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
radyom çalındı nasıl geri alabilirim
arkadaslar yardim acill lutfen radyomu caldilar geri alamiyorum dogrusu ne yapacagimida bilmiyorum yardim edin lutfen
(((
Re: radyo
arkadaslar yardim acill lutfen radyomu caldilar geri alamiyorum dogrusu ne yapacagimida bilmiyorum yardim edin lutfen
(((
Nasıl yardım edeceğimizi de söylerseniz ikram olur.
Çalmakla kastınız nedir, detaylı bilgi verirseni ne yapabileceğinizide söyleyen birileri mutlaka çıkar.
* Flatcast Ana giriş şifrenimi bilen birileri değiştirmiş,
* Dj radyoda yayın açmış, Takeover açmayıp yayınımı vermiyor?
evet arkadim ana sifreyi degistrmisler ve uyygunsuz yazilar yazmislaar siteye Dj BAYANLAR HAKKINDA
VE RAYOYUDA LISTE YAYINA ALMISLAR ACIK SUAN RADYO
radyomucaldilar,
burdan mail adresine şifreni geri iste
http://www.flatcast.com/de/ForgotPassword.aspx
TSK..ederim ama radyonun tum bilgileri ele gecirmis durumdalar dolayyisiyla email adreside onlarda hic sansimyok email yoluyla..( email adresimi degistirme gibi bi imkanim varmi ?
radyomucaldilar,
mail adresinizi değiştirmişse yapcak bişey yok değişmemişse verdiğim linkte mail adresinizi yazın tekrar şifrenizi istemeyi deneyin eğer gelmesse unutun o nickinizi
defalarca uyardıkki şifrenizi kolay çözülebilecek şifrelerden oluşturmayınız
şifrenizi tanıdık dahi olsa asla bir başkasınla paylaşmayınız
DJ ler için dj şifresi oluşturunuz ve dj lerin yayını almasını o şifreyle sağlayınız
yapcak bişey yok
SAGOL KARDES Tsk edrim baska yola bas vuracaz artk öyle anlasiliyor

)
baska yola bas vuracaz artk öyle anlasiliyor

)
başka bir nick başka bir radyo tek çare bu
ama yukarıda verilen uyarıları göz önünde bulundurarak tabiki
PEKI RADYOYU SILMEK MUMKUNMU bunu yapma ikmaniniz vardir sanirim vereyim radyo ismini size böyle bisey mumkunse en azindan flattan silinir adi adam kötu sözler yazmis görunuyor flatta
radyomucaldilar,
mail adresinizi değiştirmişse yapcak bişey yok değişmemişse verdiğim linkte mail adresinizi yazın tekrar şifrenizi istemeyi deneyin eğer gelmesse unutun o nickinizi
defalarca uyardıkki şifrenizi kolay çözülebilecek şifrelerden oluşturmayınız
şifrenizi tanıdık dahi olsa asla bir başkasınla paylaşmayınız
DJ ler için dj şifresi oluşturunuz ve dj lerin yayını almasını o şifreyle sağlayınız
yapcak bişey yok
eskidendi onlar, artik mail adresi deditirildiginde sifreyi geri alma imkani var.
sifremi unuttum imkanlarinin arasinda , ilk verdiginiz mail adresine sifrenizi tekrar gönderte bilirsiniz
ahh canim kardesim dediginiz yaptim ama email.adresi de onlarda pc girip tum radyo bilgilerini.almislar yardimin icin tsk zamanini aldim en azindan flataa görunen yaziyi sile Bilsek

((
ben sana yardimci ola bilirim sen bana adresi ver bakayim bi
Yapabileceginiz tek şey, radyo madem onların elinde.
Site bilgileriniz icinden SID numarasını değiştirmek.
Flatcast'tan yeni bir radyo kurun ve site index kodları içerisinden
Eski yani çalınan SID numarasını silip yenisi ile değiştirin.
İçeride olan dinleyicilerede sayfa yenilemelerini söyleyin.
Varsın onlar kendi başlarına çalsınlar. Siz aynı sayfada yeni radyoyla yayınınıza devam edin.
allaturka data baseniz sorun veriyor bir göz atsaniz
buldukfm
kardes sizle nasil irtibata gecebiliirm? msn yada bi baska yol?mumkunmu
Profiline msn adresini eklersen oradan alabilirler buldukfm,
Forum içerisinden msn yazmak yasak
AGK okuyun lütfen
dekra pardon birde site yöneticileri ile irtibata gecersen ii olur data baseniz sorun yaratiyor hızlı cevap konusunda uyarıyı dikkate aldım
dekra pardon birde site yöneticileri ile irtibata gecersen ii olur data baseniz sorun yaratiyor hızlı cevap konusunda uyarıyı dikkate aldım
Teşekkür ederim.
Problemin giderilmesi için muhtemelen çalışma yapılıyordur.
En kısa zamanda giderilecektir eminim.